Okresní fotbalový svaz Jeseník skládá mládežnické soutěže

Komise mládeže Okresního fotbalového svazu Jeseník se obrací prostřednictvím e-mailu na kluby s informacemi a prosbou o předběžnou zpětnou vazbu na otázku složení mládežnických soutěží ročníku 2020/2021.

Svaz chce pro ročník 2020/2021 rozjet následující soutěže: OP mladších přípravek (ročník 2012 a mladší – verze 4+1), OP starších přípravek (ročník 2010 a mladší – verze 5+1), OP mladších žáků (ročník 2008 a mladší – verze 7+1), OP starších žáků (ročník 2006 a mladší – min. verze 7+1), OP dorost (ročník 2002 a mladší – min. verze 7+1).

Je otázkou, jak se bude vyvíjet současná situace, která ovlivňuje veškeré sportovní dění. „Bohužel jde o skutečnost, kterou my neovlivníme. Všichni však pevně věříme, že se následující ročník na konci srpna rozběhne,“ uvádí se v zápise z videokonference.

Losovací aktiv bývá obvykle v červnu, tudíž je nutno se do té doby připravit. Okresní fotbalový svaz proto žádá představitele klubů, aby na e-mailovou adresu ondrejzykmund@seznam.cz co nejdříve poslali předběžný návrh obsazení jednotlivých soutěží. Termín je do konce května.

Komise mládeže přijímá jakékoliv podněty od okolních klubů.

Je zde možnost zahraniční spolupráce s mužstvy GKS Glucholazy a Hattrick Glucholazy, létajících trenérů, ukázkových tréninkových jednotek apod.



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
CBA