Formela Cup slaví 30 let. Do Jarvoníku se sjede patnáct týmů z celého Jesenicka

Letos uplynulo 30 let od prvního ročníku Formela Cupu, fotbalového turnaje dětí z prvního stupně základních škol z Jesenicka. Mezi nejlepší hráče historie turnaje patřila jména jako Petr Ševčík, Ladislav Krobot nebo Jan Kadlec. "Nakonec ale mnohem důležitější je to, že za 30 let turnajem prošly již tisíce malých fotbalistů a fotbalistek, kteří si užili fajn den mezi kamarády," uvedl za organizátory Jan Mrosek.

Bleskovky

VaK Jesenicka investuje 130 milionů

Více než 103 milionů korun během roku 2024 hodlá VaK Jesenicka vložit do rozvoje, obnovy a oprav zajišťujících provozuschopnost vodohospodářské infrastruktury. Vyplývá to z Plánu investic, oprav a projektových prací, jež coby hlavní dodavatel pitné vody na Jesenicku každoročně zveřejňuje. Stavební práce si však téměř vždy vyžádají menší či větší omezení, a to zejména v dopravě, proto ve stavební sezóně prosí společnost všechny občany o trpělivost a pochopení.

O služby ombudsmana ČEZ je zájem

Služby ombudsmana ČEZ loni využilo přes 800 zákazníků. Oproti předchozímu roku se jedná o mírný pokles, což kopíruje postupné odeznívání energetické krize. I nadále ale zákazníci vyhledávají tuto službu mnohem častěji než v předkrizovém období. Ombudsman uznal oprávněnost 46 podnětů, více než třetina ovšem spadá do kategorie „specifického přístupu“, kdy ombudsman požádá příslušnou společnost Skupiny ČEZ, aby vyhověla zákazníkovi, jehož podání je neoprávněné, ale ocitl se v mimořádně těžké životní situaci. Letos v říjnu uběhne 15 let od okamžiku, kdy ČEZ jako první v České republice institut ochránce práv zákazníků zavedl.

Energetici jsou parťákem roku

Cenu YES Like za rok 2023 v kategorii Parťák roku získala společnost ČEZ. Energetici prostřednictvím své nadace i dalších aktivit se podílí na udržitelném rozvoji cestovního ruchu v Jeseníkách mimo jiné tím, že financují klíčové projekty v oblasti aktivního turismu, jako je údržba lyžařských běžeckých tras, údržba a tvorba nových cyklotras a cyklookruhů, obnova turistických map a turistického značení nebo rozvoj a údržba unikátní sítě nabíjecích stanic pro elektrokola v Jeseníkách. Ceny YES uděluje spolek Jeseníky – Sdružení cestovního ruchu.

Inzerce
Auto _ Kubíček

Inzerce
Radiotalent

Bleskovky

VaK Jesenicka investuje 130 milionů

- Více než 103 milionů korun během roku 2024 hodlá VaK Jesenicka vložit do rozvoje, obnovy a oprav zajišťujících provozuschopnost vodohospodářské infrastruktury. Vyplývá to z Plánu investic, oprav a projektových prací, jež coby hlavní dodavatel pitné vody na Jesenicku každoročně zveřejňuje. Stavební práce si však téměř vždy vyžádají menší či větší omezení, a to zejména v dopravě, proto ve stavební sezóně prosí společnost všechny občany o trpělivost a pochopení.

O služby ombudsmana ČEZ je zájem

- Služby ombudsmana ČEZ loni využilo přes 800 zákazníků. Oproti předchozímu roku se jedná o mírný pokles, což kopíruje postupné odeznívání energetické krize. I nadále ale zákazníci vyhledávají tuto službu mnohem častěji než v předkrizovém období. Ombudsman uznal oprávněnost 46 podnětů, více než třetina ovšem spadá do kategorie „specifického přístupu“, kdy ombudsman požádá příslušnou společnost Skupiny ČEZ, aby vyhověla zákazníkovi, jehož podání je neoprávněné, ale ocitl se v mimořádně těžké životní situaci. Letos v říjnu uběhne 15 let od okamžiku, kdy ČEZ jako první v České republice institut ochránce práv zákazníků zavedl.

Energetici jsou parťákem roku

- Cenu YES Like za rok 2023 v kategorii Parťák roku získala společnost ČEZ. Energetici prostřednictvím své nadace i dalších aktivit se podílí na udržitelném rozvoji cestovního ruchu v Jeseníkách mimo jiné tím, že financují klíčové projekty v oblasti aktivního turismu, jako je údržba lyžařských běžeckých tras, údržba a tvorba nových cyklotras a cyklookruhů, obnova turistických map a turistického značení nebo rozvoj a údržba unikátní sítě nabíjecích stanic pro elektrokola v Jeseníkách. Ceny YES uděluje spolek Jeseníky – Sdružení cestovního ruchu.

INZERCE
Inzerce
Agent Real
Inzerce
CBA
Inzerce
Radiotalent
Inzerce
For Model Flora Olomouc
Inzerce
Agent Real
Inzerce
CBA