Zlatohoráci se již v pátek dozví jméno Sportovce roku

Jména sportovců roku města Zlatých Hor jsou pravděpodobně kruhu důvěrníků již známa, i hlasování občanů končí úderem dnešní půlnoci. Slavnostní vyhlášení Sportovce roku Zlatých Hor za rok 2022 proběhne v pátek 10. března v sále tamního kina.

Loňští vítězové ankety Sportovec roku města Zlatých Hor. Kdo po nich převezmě štafetu, bude jasné již v pátek večer. FOTO archiv města Zlatých Hor

Sportovce, kteří dosáhli úspěchů na mezinárodní, celorepublikové, krajské a regionální úrovni a tím reprezentovali dobré jméno města Zlatých Hor, nominovala sama veřejnost, přičemž uzávěrka nominací proběhla 12. února 2023. Již tradičně je vyhlašována celá řada kategorií:
◾️ přípravka (do 10 let)
◾️ žáci/žačky (11 - 15 let)
◾️ junioři a juniorky (16 – 18 let)
◾️ muži a ženy (19 - 50 let)
◾️ veteráni (51 let a více)
◾️ krajánek  (zlatohorští rodáci závodící aktuálně za klub mimo domovské město)
◾️ trenér roku
◾️ osobnost sportu
◾️ sportovní akce roku
◾️ kolektiv roku
◾️ nejvýznamnější sportovní výkon

Speciální kategorií je poté Cena veřejnosti, v níž lze hlasovat ještě do půlnoci 8. března. Pokud tedy chcete ještě na poslední chvíli podpořit svého osobního favorita/favority, můžete tak učinit online pomocí služby Munipolis na tomto odkazu. Jen pozor - pro zajištění regulérnosti hlasovaní je potřeba ověřit svou totožnost pomocí kódu, který vám bude zaslám formou SMS zprávy, mějte tedy po ruce svůj mobilní telefon.

Slavnostní vyhlášení výsledků ankety proběhne již tento pátek 10. března v sále zlatohorského kina od 18 hodin. O doprovodný program se postarají žáci ZUŠ Zlaté Hory a taneční skupina RYA z Vrbna pod Pradědem.  Zda uspěje některý ze zlatohorských sportovců také v okresním měřítku, se dozvíme v úterý 21. března v Jeseníku na IPOSu, kde proběhne vyhlášení Sportovce roku okresu Jeseník. Zde se před vyhlášením podíváme i na nominace.






INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Auto _ Kubíček