Pračka na peníze vyprala milión korun

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili policisté v uplynulých dnech v našem regionu? Pračku na peníze, opilce za volantem a celou řadu dopravních nehod. Podívejte se na fotky.

Muž z Jesenicka si založil několik účtů, přes které zřejmě procházely peníze z trestné činnosti. Foto: red

Muž pral špinavé peníze 

JESENÍK – Policisté stíhají dvaatřicetiletého muže z Jesenicka. Ten si založil několik bankovních účtů, přes které pak procházely peníze získané z podvodů dalšího pachatele. Policistům se podařilo prokázat, že přes banky takto proteklo více než jeden milión korun.

Řidič nadýchal skoro dvě promile 

ČEKÁ VES – Další opilý řidič skončil v rukou policie. V neděli 17. března zadržela hlídka v České Vsi třicetiletého šoféra škodovky, který nadýchal 1,9 promile alkoholu. Muž přišel na místě o řidičák a teď mu ještě hrozí jeden rok vězení.

Na auto spadl strom

ZLATÉ HORY – Ve špatný čas na špatném místě byl v neděli 17. března jednasedmdesátiletý řidič volkswagenu. Konkrétně jel po páté hodině odpoledne po silnici 445 u Zlatých Hor, když mu do cesty spal ztrouchnivělý strom. Ačkoli šofér prudce brzdil, nárazu zabránit nedokázal. Nehoda se naštěstí obešla bez zrnění, na autě vznikla škoda za 50 tisíc korun.

Řidič nedával pozor. Škoda je čtvrt miliónu korun

JESENÍK – Sedmadvacetiletý řidič toyoty se patrně nevěnoval řízení, když ve středu 20. března v Jeseníku přehlédl, že před ním jedoucí auto zastavilo. Do škodovky zezadu narazil, přičemž na autech vznikla škoda za čtvrt milionu korun. Dopravou zprávou je, že se při bouračce nikdo nezranil.  

Auto narazilo do stromu 

VELKÉ KUNĚTICE – V nemocnici skončil v pondělí 18. března dvaadvacetiletý řidič, který havaroval mezi Velkými Kuněticemi a Strachovičkami. Podle informací policie se nevěnoval řízení a v zatáčce vyjel mimo silnici, kde narazil do vzrostlého stromu. Do špitálu ho pak odvezla záchranka.

Těžká noha na plynu skončila nehodou 

POMEZÍ, VÁPENNÁ – K další dopravní nehodě došlo na Jesenicku v pondělí 18. března a opět za ni mohla vysoká rychlost. Jednačtyřicetiletý řidič octavie měl těžkou nohu na plynu, v zatáčce dostal smyk a střetl se s protijedoucí škodovkou. Strážní andělé odvedli dobrou práci – dramatická nehoda se obešla bez zranění.  



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Auto _ Kubíček