Školák skončil v nemocnici, narazil do auta

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili policisté v uplynulých dnech v našem regionu? Zejména dopravní nehody, ale také mlsného zloděje, který se v prodejně potravin pokusil ukrást dvaadvacet kusů čokolád.

Mladý cyklista narazil do auta, které vyjíždělo z firmy. Foto: pčr

Chlapec vjel pod auto 

VÁPENNÁ – K nešťastné události došlo v pondělí 8. dubna ve Vápenné. Mladý cyklista jel po chodníku k fotbalovému hřišti a při sjíždění vjel přímo pod projíždějící auto, do kterého z boku narazil. Školák skončil v nemocnici na vyšetření.

Mlsného zloděje čeká vězení 

JESENÍK – Dvaadvacet kusů čokolád ukradl ve středu 10. dubna jednadvacetiletý zloděj v Jeseníku. Sladkosti si v obchodě nasypal do batohu a bez zaplacení prošel přes pokladny, kde už na něj čekala ostraha prodejny. Za krádež byl tentýž mladík v minulosti už jednou odsouzen, proto mu teď hrozí až tři roky vězení.

Motorkáři se zasekl plyn

K vážné nehodě motorkáře došlo v neděli 7. dubna u Horních Heřmanic. Řidiči se zasekla plynová páka na motorce, takže nemohl zabrzdit a vyjel mimo silnici, kde narazil do stromu. Více informací ZDE.

Řidička nestihla dobrzdit 

ČESKÁ VES – Bezpečnou vzdálenost za autem nedodržela v úterý 9. dubna řidička v České Vsi. Když před ní jedoucí vůz zastavil, aby dal přednost dalšímu autu, zezadu do něj narazila. Nehoda se sice obešla bez zranění, škoda ale není zanedbatelná – činí minimálně 170 tisíc korun.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Auto _ Kubíček