Jeden řidič při nehodě zemřel, druhý měl na mále

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Zejména dopravní nehody, při té ranní u obce Žulová bohužel zemřel řidič motorky, který v pravotočivé zatáčce přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím autem.

Nezkušený řidič narazil s autem do stromu. Následky nárazu vypadají takto. foto: pčr

Mladý řidič nezvládl mokrou silnici 

JESENÍK – Teprve osmnáctiletý řidič má za sebou hodně nepříjemnou zkušenost. Přišel k ní v pátek 31. května v Jeseníku, když předjížděl chodkyni. Podle policie jel moc rychle, na mokré silnici dostal smyk a narazil do stromu. Od listnáče se pak jeho auto odrazilo zpět do protisměru. Poznatek, že mokrá silnice klouže, přišel mladíka dosti draho – se zraněním skočil v nemocnici a na autě vznikla škoda za 40 tisíc korun.  

U Žulové zemřel motorkář 

ŽULOVÁ – Dvaapadesátiletý řidič motorky nepřežil nehodu, která se stala ve čtvrtek 6. června ráno u obce Žulová. Motorkář tam v zatáčce přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím autem. Přivolaný lékař už mu nemohl pomoci. „Muž i přes okamžitě poskytnutou první pomoc na místě zemřel. Ve vozidle nebyl nikdo zraněn. Přesná příčina nehody je předmětem dalšího šetření,“ uvedl mluvčí policie Libor Hejtman. K tragédii došlo před půl sedmou ráno. Řidič motorky jel směrem od Javorníku a do protisměru se dostal v pravotočivé zatáčce. 

Další nehodu u Žulové způsobila požární cisterna

Hasiči vracející se ze zásahu havarovali v sobotu 1. června dopoledne u Žulové. Jejich cisterna dostala smyk a vyjela mimo silnici, kde se převrátila na bok. Ze čtyř hasičů se dva zranili a skončili v nemocnici. Více informací ZDE.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček