Nehodu způsobil kobereček

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Dopravní nehodu, podvodný prodej lístků na fotbalové mistrovství Evropy a také opilce, který usedl za volant se třemi promile.

Tohle jsou následky nehody, kterou způsobil kobereček zaseknutý pod pedály vozu. Foto: pčr

Zaseknutý kobereček pod pedály 

PÍSEČNÁ – Kuriózní příčinu má bouračka, která se odehrála 9. června v Písečné. Sedmašedesátiletý řidič chtěl v úzké uličce pustit protijedoucí audinu, jenže se mu zasekl kobereček pod brzdovým pedálem a jeho vůz se nechtěně rozjel. Poté narazil do protijedoucího auta a následně i do svodidel. Nehoda se obešla bez zranění, škoda se vyšplhala na 270 tisíc korun.

Na fotbalovém EURO bohatnou podvodníci 

JESENÍK – Už několik případů podvodů s lístky na fotbalové EURO řeší policie v Olomouckém kraji. Jeden z nich se nedávno odehrál i na Jesenicku. Jednačtyřicetiletý muž tam policii oznámil, že jeho přítelkyně poslala prodejci lístků 16 tisíc korun s tím, že po připsání peněz na účet měla obdržet čtyři elektronické vstupenky na fotbalový šampionát. Nedostala nic, akorát zlost. Policie upozorňuje, aby lidé vstupenky na EURO kupovali výhradně u oficiálních prodejců.

Řídil se třemi promile 

LIPOVÁ-LÁZNĚ – Téměř tři promile nadýchal řidič škodovky v obci Lipová-lázně. Čtyřiačtyřicetiletý muž měl v dechu 2,81 promile a po dechové zkoušce okamžitě přišel o řidičák. Teď mu hrozí obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

VIDEO: Zátah na Sedle. Motorkáři se maskovali kalhotkami, nejrychlejší řidič ujížděl lesem

ČERVENOHORSKÉ SEDLO - O tom, že silnici přes Červenohorské sedlo si motorkáři pletou se závodní dráhou, se ví už dlouho. Co všechno jsou ale schopni udělat pro to, aby je policie nepoznala, se až dosud příliš nevědělo. Fígle motorkářů prozradili policisté po tomto víkendu, kdy si na ně na Sedle počíhali. Více informací ZDE.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček