Čivava způsobila škodu za statisíce korun

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Opilé řidiče, krádež čokolády a vodky, dopravní nehodu způsobenou malým psíkem i zahálčivý život chlapce.

Řidiče polekala čivava. Na poničeních autech vznikla škoda za 300 tisíc korun. Foto: pixabay

Malý pes, velká škoda  

PÍSEČNÁ – I malý pes dokáže způsobit velkou škodu. V úterý 18. června se o tom přesvědčili řidiči, kteří projížděli Písečnou. Po cestě tam běhala čivava a když se jí motoristé snažili vyhnout, nabourali. Mimo silnici skončila octavie, do které zezadu narazil náklaďák. Vše se naštěstí obešlo bez zranění, na poničeních autech vznikla škoda za 300 tisíc korun.

Clapec nechodil do školy. Zameškal stovky hodin 

JESENÍK – Z ohrožování výchovy dítěte je podezřelá pětatřicetiletá žena z Jesenicka. Svého potomka totiž celý školní rok neposílala do školy a umožnila mu vést zahálčivý život. Mladík tak zameškal více než 600 hodin školní docházky.

Řidič utek od nehody. Našli ho doma

ONDŘEJOVICE – Do pořádného maléru se dostal v pátek 14. června sedmadvacetiletý řidič volkswagenu v Ondřejovicích. Kolem půlnoci naboural, sjel mimo silici a narazil do plotu. Místo, aby počkal na policii, vzal nohy na ramena a utekl domů. Tam ho brzy vypátrala policejní hlídka, která mu naměřila více než jedno promile alkoholu v dechu. Muži teď hrozí tři roky odnětí svobody.

Čokoládu chtěl zapíjet ukradenou vodkou 

JESENÍK – Sedmnáct kusů čokolády a láhev vodky ukradl jednadvacetiletý mladík v obchodě v Jeseníku. Odhalila ho ochranka prodejny. Přivolaní policisté následně zjistili, že podobného počínáni se chmaták nedopustil poprvé. Za krádež byl totiž v minulosti už odsouzen, a navíc na něj soud vydal příkaz k dodání do výkonu třesu.

Jeden den, dva opilci 

ČESKÁ VES – Hned dva opilé řidiče načapala policie v sobotu 15. června v České Vsi. Nejprve zastavila sedmatřicetiletou ženu, která nadýchala dvě promile. Před půlnoci kontrolovala hlídka jednadvacetiletého šoféra, jenž měl v dechu 2,3 promile. Oba hříšníci přišli o řidičák a teď jim hrozí vězení.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček