Metla alkoholu smetla dalšího řidiče

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Přetížené kamiony, opilého řidiče bez řidičáku a také další z mnoha online podvodů. Tentokrát naletěl muž z Jesenicka, který si přes internet objednal karavan...

Řidič pil a podváděl

JESENÍK – Další opilý řidič uvízl minulý týden v síti jesenické policie. Tentokrát se provinil sedmatřicetiletý šofér, který policistům nadýchal dvě a půl promile. Při lustraci hříšníka navíc vyšlo najevo, že nerespektoval nařízení soudu, který mu řízení všech motorových vozidel zakázal. Provinilci teď hrozí dva roky vězení.  

Objednaný karavan nedorazil

JESENÍK – Karavan za 180 tisíc korun si chtěl pořídit čtyřicetiletý muž z Jesenicka. Prodejci také předem zaplatil zálohu 36 tisíc korun. Jenže v den, kdy měl slíbený karavan dorazit, na něj jeho kupec čekal marně. Prodejce se s ním navíc přestal bavit, a tak jediné, co muži zbylo, bylo ohlásit celou věc na policii. Ta teď případ prošetřuje jako trestný čin podvod, za který pachateli hrozí dva roky vězení.

Další přetížený náklaďák 

DOMAŠOV – O tom, jak přetížené náklaďáky ničí silnice na Jesenicku, jsme čtenáře Reje už informovali. Tady je další zpráva, která to jen potvrzuje. V pondělí 15. července chytli policisté řidiče náklaďáku, který převážel klády. Hmotnost auta byla o 2 500 kilogramů větší, než jakou stanovil jeho výrobce. Pokutu 27 tisíc korun zaplatil řidič přetíženého vozu bez mrknutí oka.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Chata Kouty
INZERCE
Auto _ Kubíček