Motorkáři si maskovali espézetky

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? S trochou nadsázky by se dalo říct, že nebýt motorkářů, zůstali by skoro bez práce.

Motorkáři své registrační značky na motorkách umístili tak, aby byly špatně čitelné. Foto: pčr

Policisté pokutovali za značky  

ČERVENOHORSKÉ SEDLO – Dva motorkáře, kteří si umístili registrační značky na motorkách tak, aby byly špatně čitelné, zastavila ve čtvrtek 17. srpna policie na Červenohorském sedle. Oběma cizincům pak na místě uložila kauci ve výši 15 tisíc korun.

Motorkář se čelně srazil s autem  

SEČ – V jesenické nemocnici skončil ve středu 14. srpna šedesátiletý motorkář, který havaroval u obce Seč. K nehodě došlo podle policie tak, že řidič vyjel v zatáčce do protisměru, kde se střetl s renaultem. Na autě a motorce vznikla škoda za 120 tisíc korun.

Snímek zachycuje následky nehody u obce Seč. Foto: pčr 

Mladíkovi chyběl řidičák i soudnost 

VELKÁ KRAŠ – Teprve dvaadvacetiletý řidič škodovky se v pátek 16. srpna dostal do velkého problému. Kolem třetí hodiny ráno boural u obce Velká Kraš, načež mu policisté naměřili 1,75 promile alkoholu v dechu. Pozitivně vyšel test také na drogy, konkrétně na přítomnost opiátů. Lustrací šoféra pak policejní hlídka zjistila, že mu soud zakázal řízení všech vozidel až do roku 2025 – za volantem tedy neměl co pohledávat. Mladíkovi, který se zraněním skončil v nemocnici, teď hrozí vězení.

Šofér vozu řídil opilý a pod vlivem drog. Foto: pčr 



INZERCE
ANO Ladislav Okleštěk ANO Ladislav Okleštěk

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček