Zmizel traktor a objevila se kabelka

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Krádež v jesenické noclehárně, podvod při prodeji traktoru a také se kriminalistům podařilo objasnit jeden zločin z jara letošního roku.

Mladý zemědělec se vytouženého stroje nedočkal. Foto: archiv

Za traktor zaplatil dvakrát a stejně ho nemá 

JESENÍK – O více než sto tisíc korun přišel osmnáctiletý mladík z Jesenicka. Chtěl si koupit přes inzerát traktor a poté, co prodejci poslal celou částku na účet, čekal na dodání stroje. Ten ale nedorazil, a tak poslal peníze znovu, ovšem napodruhé jenom polovinu. Pak už se prodejce odmlčel úplně a mladému traktoristovi nezbylo než věc ohlásit na policii.

Není malých zločinů 

JESENÍK – Jesenickým policistům se podařil majstrštyk. Ne, není řeč o vyřešení zvlášť závažného zločinu, ale případu, který je zcela běžný a který často spadá do kategorie odložených případů. Vypátrali totiž mladou ženu, která letos v květnu ukradla na diskotéce v Jeseníku kabelku. Uvnitř byly peníze, mobil a platební karta s osobními doklady. Devatenáctileté zlodějce hrozí dva roky vězení.

Z kořisti se dlouho neradoval 

JESENÍK – Jeseničtí kriminalisté během pár hodin objasnili krádež věcí ze šatních skříněk noclehárny v Jeseníku. Devětadvacetiletý chmaták kradl přesto, že za podobný čin byl v minulosti odsouzen. Proto mu teď hrozí přísnější trest, a to až tři roky vězení.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček