Falešný lékař předstíral vše, i lásku

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Podle policejních svodek to vypadá, že moc práce neměli. Chytili problematického řidiče a prověřují jeden podvod, které se měl dopustit údajný lékař z Jemenu.

Podvodník se vydával za lékaře v Asii. Žena mu poslala jeden tisíc euro. Ilustrační foto: pixabay

Podvodník se vydával za lékaře. Od ženy inkasoval peníze 

JESENÍK – O zhruba 26 tisíc korun přišla žena z Jesenicka, která naletěla podvodníkovi na Facebooku. Ten si získal její náklonost, když ženu dojemnými slovíčky přesvědčil o tom, že je čeká krásný společný život. Aby na něj ale mohlo dojít, musí se prý nejprve vykoupit ze služby lékaře v Jemenu, k čemuž od ženy požadoval jeden tisíc euro. Další finance už podezřívavá oběť odmítla zaplatit a vše oznámila na policii. Ta teď případ vyšetřuje jako trestný čin podvod.

Hříšný řidič na sebe sám upozornil 

JESENÍK – Se dvěma lety žaláře může počítat čtyřicetiletý muž, kterého policejní hlídka kontrolovala v sobotu 31. srpna v Jeseníku. Policisté si ho všimli poté, co kolem nich projel autem nepřipoutaný a s mobilem v ruce. Při lustraci šoféra muži zákona zjistili, že řidič má vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel, takže se dopustil trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček