Policejní komando vtrhlo na promítání Avataru. V kině létaly pěsti

Předpremiéra Avataru II, která se minulý týden promítala v šumperském kině OKO, byla akční na plátně i v hledišti. Filmový trhák totiž narušil opilý divák a na místo nakonec museli vyrazit i "policejní zakuklenci".

Přivolaní policisté dorazili zrovna na finále velkofilmu, posledních devět minut snímku tak jistili z horní části hlediště. Foto: archiv

„Mladý muž měl uprostřed filmu odejít na toaletu. Při vracení do sálu si měl splést řadu a vzhledem k tomu, že byl pod vlivem alkoholu, tak se mezi dalšími návštěvníky začal motat,“ popsal začátek incidentu Libor Hejtman, mluvčí policie.

Na místo dorazilo několik policejních aut

Protože neukázněný mladík se dál potácel mezi sedadly, naštvaní diváci se s narušitelem nemazlili a vypukla strkanice. Podle očitých svědků došlo i na pěsti. Z kina muž nakonec rozezleně odešel, krátce nato pak přijela početná skupina policistů. Přivolaní strážnici dorazili zrovna na finále velkofilmu, posledních devět minut snímku tak jistili z horní části hlediště.

„Jakmile ten člověk odešel, tak byl klid. Předpremiéru Avataru II navštívilo v Šumperku 211 diváků. Policisty do toho nepočítám, ti si lístek nekoupili,“ dodal Kamil Navrátil, ředitel šumperského kina OKO.



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
CBA