Přehlédl autobus, vyvázl nezraněn

Ani uplynulý týden nebyl v Jeseníku zcela bez dopravních nehod. Obě dvě události spojuje lokalita - staly se jen pár set metrů od sebe na Fučíkově ulici - a naštěstí také to, že se obešly bez závažnějších následků.

Řidič motorového vozidla i cestující v autobuse vyvázli ze vzájemné kolize bez zranění.

pátek 10. března dopoledne došlo v Jeseníku v křižovatce ulic Lipovská a Fučíkova k dopravní nehodě osobního vozidla Škoda Octavia a autobusu. Čtyřiasedmdesátiletý řidič automobilu nedal přednost v jízdě po hlavní komunikaci jedoucímu autobusu a došlo k jejich střetu. Při dopravní nehodě nebyl nikdo zraněn, alkohol za volantem vyloučila odborná dechová zkouška a způsobená hmotná škoda byla předběžně vyčíslena přes 100 000 Kč.
Policisté dopravní nehodu kvalifikovali jako přestupek podle zákona o provozu na pozemních komunikacích, za který uložili řidiči pokutu příkazem na místě.


Druhá ze zaznamenaných událostí se stala jen o kousek blíže Kauflandu. V úterý 7. března krátce před 8. hodinou ranní došlo v Jeseníku na křižovatce ulic Dukelská a Fučíkova k dopravní nehodě dvou osobních motorových vozidel. Šestačtyřicetiletá řidička automobilu Mitsubishi, jedoucí po vedlejší komunikaci, nedala přednost v jízdě vozidlu Škoda Citigo, v důsledku čehož došlo k jejich střetu. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob a způsobená hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na 120 000 Kč. Alkohol za volantem vyloučila provedená dechová zkouška. Policisté dopravní nehodu kvalifikovali jako přestupek podle zákona o provozu na pozemních komunikacích, za který uložili řidičce pokutu příkazem na místě



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Auto _ Kubíček