Řídila se třemi promilemi, zastavil ji dopravní ostrůvek

Po požití alkoholu se za volant nesedá, toť říká zákon i zdravý rozum. Kdyby v ponděli v dopoledních hodinách zastavili policisté řidiče, který by nadýchal "zbytkový" alkohol, asi by je to tolik nepřekvapilo, nadýchat tři promile je ale trochu jiná liga. Řidička naštěstí nabouráním do dopravního ostrůvku nestihla ohrozit nikoho jiného, než sebe.

Nehoda v půl dvanácté dopoledne se naštěstí obešla bez zranění, řidička však bude mít problém.

V pondělí 24. dubna okolo půl dvanácté dopoledne došlo v Jeseníku na ulici Bezručova k dopravní nehodě osobního motorového vozidla Škoda Fabia. Dvaapadesátiletá řidička patrně po průjezdu levotočivé zatáčky nepřizpůsobila rychlost jízdy zejména svým schopnostem a levou přední částí auta najela na středový ostrůvek a poté zůstala s poškozeným vozidlem stát na silnici. Řidička se mimo jiné podrobila odborné dechové zkoušce, při které nadýchala přes tři promile. Během dopravní nehody nedošlo ke zranění osob a způsobená hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na 40 000 korun.
Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. V případě prokázání viny a odsouzení hrozí ženě trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Chata Kouty
INZERCE
Radio Haná