Polekaný řidič skončil v nemocnici

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Dopravní nehody, opilé řidiče a také krádež nadité peněženky, kterou nešťastník nechal ležet ve svém autě.

Řidič, který při vyhýbání zvířeti vyjel mimo cestu, skončil se zraněním v nemocnici. Foto: pčr

Řidič se lekl zvířete  

JESENÍK – Dvacetiletý řidič volkswagenu havaroval v sobotu 13. dubna v Jeseníku kvůli zvířeti. To mu v Jesenické ulici přeběhlo přes cestu, načež se šofér lekl a ve vysoké rychlosti strhl řízení. Autem pak narazil do kamenné zdi, plotu a sloupu veřejného osvětlení. Zraněný motorista skončil v jesenické nemocnici. Na autě vznikla škoda za 300 tisíc korun.

Opilý šofér dojezdil 

JESENÍK – Jeden rok vězení hrozí sedmapadesátiletému muži, který Jeseníkem projížděl pod vlivem alkoholu. Policejní hlídka mu v sobotu 13. dubna naměřila téměř dvě promile alkoholu v dechu. Muž se tak dopustil trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

V autě ležela naditá peněženka 

JESENÍK – Tučnou kořist si odnesl zloděj, který se ve čtvrtek 18. dubna vloupal do fordu zaparkovaného v Jeseníku. Z auta ukradl peněženku, kde kromě dokladů a platební karty bylo šestnáct tisíc korun. Pachateli hrozí v případě dopadení až dva roky vězení.

Auto rozoralo příkopu a zastavilo těsně před plynovou přípojkou

BĚLÁ POD PRADĚDEM – Těsně před plynovou přípojkou zastavil vůz, jehož řidiči se v neděli 14. dubna udělalo během jízdy nevolno. V protisměru narazil do betonového obrubníku a pak sjel do příkopu, kde v jízdě pokračoval až k plotu rodinného domu. Těsně před plynovou přípojkou vůz zastavil. Zraněného řidiče ošetřili lékaři v Jeseníku.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Ostrov Realit
INZERCE
Auto _ Kubíček