VIDEO: Kapela O5 a Radeček už měsíce vládne rádiovým žebříčkům. Nový hit si zazpívala i hokejová superstar

Moravská továrna na hity s názvem O5 a Radeček je k nezastavení. Rockový kvintet vládne už čtyři měsíce rádiovým žebříčkům s novým hitem I tak to za to stojí. Přitom nejde o výjimku, jedná se už o čtvrtý singl v řadě, se kterým muzikanti z jesenického podhůří stanuli na špici nejhranějších skladeb českého éteru. Nový hit si s Radečky zazpíval i nejlepší český hokejista současnosti David Pastrňák. Podívejte se na video.

Hokejista David Pastrňák půjčil Radečkům pohár mistrů světa a svou zlatou medaily z letošního šampionátu. Foto: o5.cz

Šumperská kapela O5 a Radeček stanula na vrcholu mezinárodního žebříčku IFPI, který mapuje hranost písní v rádiích jednotlivých zemí, již počtvrté v řadě. Po písních BRA3, Romantický smyčce a Hory nyní vládne českému éteru s hitem I tak to za to stojí.   

Píseň o tom, že "i když to někdy bolí, tak to za to stojí" si se šumperskými hudebníky s chutí zazpíval hokejista David Pastrňák. S kapelou se setkal během akce  v Havířově, kde si převzal čestné občanství svého rodného města. 

 Maminka nám nevěřila

„Byl to krásný zážitek, že si s náma David zazpíval, a navíc i dobře znal text písně, která vlastně popisuje i život hokejisty: I když to někdy bolí, i tak to za to stojí. Jeho maminka nám pak nevěřila, že David zpíval, prý ho k tomu málokdo přemluví,“ vypráví zpěvák O5 a Radeček Tomáš Polák.

„Obdivovali jsme Davida, jak se chová k fanouškům. My jsme kolikrát po hodinové autogramiádě úplně vyždímaní, on se čtyři hodiny v kuse s každým fotil a podepisoval a pořád se u toho smál. Klobouk dolů, je to prostě borec,“ dodal Polák.

Kapela O5 a Radeček aktuálně absolvuje nabitou letní sezonu po festivalech a jiných open air akcích, celkem odehraje 60 koncertů. Na podzim se chystá vydat po pěti letech nové album a k němu pojede republikové turné. Nejbližší zastávka v našem regionu bude v KD Rapotín v pátek 8. listopadu.   



INZERCE
ANO Ladislav Okleštěk ANO Ladislav Okleštěk

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček