Losiny Fest nabídne divadelní lahůdky i žár romantické Andalusie

VELKÉ LOSINY - Malebné nádvoří renesančního zámku ve Velkých Losinách ožije i letos kulturními pořady. Tradiční přehlídka divadla, hudby a tance začne ve čtvrtek 8. července, kdy se diváci mohou pobavit s herci Divadla Šumperk a jejich komedií Testosteron. Festival pak zakončí 28. července Španělský večer s flamencovou hudbou a krásnými tanečnicemi, které návštěvníky přenesou do žhavé Andalusie. Jaký je kompletní letošní program?

Během představení Testosteron získají diváci sedm různých pohledů na to, co si muži o sobě opravdu myslí. Foto: Divadlo Šumperk

Na představení šumperských divadelníků naváže ve čtvrtek 22. července inscenace Zkurvení Havlisti. V komedii o třech mužích, kteří rozumí všemu, se divákům představí oblíbení herci Miroslav Hanuš, Tomáš Měcháček a Karel Zima. 

Také třetí pořad Losiny Festu bude zasvěcen bohyni Thálie. V úterý 27. července mohou příznivci divadla poznat tragikomický příběh královny kosmetického impéria Heleny Rubinstein a její největší rivalky Elizabeth Arden. Hlavní role v inscenaci Madame Rubinstein ztvárnily uznávané herecké osobnosti Dana Syslová, Milena Steinmasslová a Jiří Hána. 

Na své si přijdou i gurmáni

Tečku za letošním ročníkem velkolosinského festivalu napíše ve středu 28. července večer věnovaný romantice žhavé Andalusie. Kromě flamencové hudby a tance se mohou návštěvníci těšit na stylové občerstvení. "Španělský kuchař Enrique García Tejada pro návštěvníky přímo na místě připraví originální Paellu, tak jak ji po generace vaří jeho rodina. A co by to bylo za fiestu bez skvělých španělských vín. Ten nejlepší výběr zajistí Open Wine Latino bar v čele s jeho majitelem Jorge Atishou," láká na akci pořadatel Viktor Šebesta.

Všechna divadelní představení začínají o půl deváté večer, pouze španělský večer má začátek již v 19 hodin.

V případě nepříznivého počasí se program přesune do kulturního domu v Rapotíně. "O aktuálním místě konání budeme informovat vždy dopoledne v den akce na webových stránkách festivalu," upozornil Šebesta.  






INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Auto _ Kubíček