Ve Funparku zahraje populární kapela Slza

NÁŠ KRAJ - Na návštěvníky Funparku, který leží hned vedle obchodního centra Šantovka v Olomouci, čeká už v pátek další atraktivní koncert. Od sedmi hodin večer zde vystoupí se svou show plnou známých hitů oblíbená formace Slza.

Slza patří mezi nejžádanější hudební skupiny současnosti. Foto: archiv

Další lákavé pořady připravuje dramaturgie Funparku na srpen. Například koncert skupiny Kabát a divadelní představení s s hereckými hvězdami Karlem Rodenem či Václavem Koptou. Návštěvníci se mohou těšit i na sportovní akce a olympijské přenosy.

Více informací, kompletní program a předprodej vstupenek na akce ve Funparku najdou zájemci ZDE.

Zábavní areál FunPark už více než měsíc nabízí návštěvníkům atraktivní gastro festivaly, sportovní přenosy, zábavné atrakce a koncerty slavných hudebníků. Mimořádná divácká návštěvnost je jasným signálem, že letní scéna Šantovky lidi z Olomoucka i návštěvníky města baví. Festival minipivovarů, fotbalové přenosy EURA, akce Vinaři na Šantovce či koncert Davida Kollera navštívily v souhrnu již tisíce lidí, kteří si zde pochvalovali příjemnou atmosféru letních dní. A to teprve pravá letní jízda začíná! Kapely Slza, Kabát, divadelní představení s Karlem Rodenem – na to vše se mohou návštěvníci v následujících týdnech těšit.

Na úspěch koncertu Davida Kollera navazuje již tento pátek populární kapela Slza, která po delší době zahraje znovu své hity olomouckému publiku. Tato česká popová hudební skupina s frontmanem zpěvákem Petrem Lexou se v roce 2014 proslavila písní Lhůta záruční, od té doby získala řadu hudebních ocenění, udržuje si velkou skupinu věrných fans a získává stále nové.

Bohatá programová nabídka pokračuje

Tento týden se můžete těšit také na cestopisnou přednášku Vandráci s Pavlem Liškou a Janem Révaiem. Dále v červenci pak můžete navštívit stand-up představení Děláme to ve třech s triem Vencl, Pomahač, Ťoupalík. Fanoušci sportu se mohou těšit na sportovní přenosy letních olympijských her či na autogramiádu hráčů Sigmy Olomouc.

Srpen bude ve znamení velkých koncertů a divadel. Návštěvníci se mohou těšit na kapelu Kabát, Kapitána Demo a na rapera Majka Spirita. FunPark navštíví také slavná pražská divadla Studio DVA s představením Otevřené manželství s Karlem Rodenem v hlavní roli a Komorní divadlo Kalich, které uvede titul Sex noci svatojánské s Václavem Koptou. Kulturní program přinese také DJ show v rámci Blackout festivalu.

Pořadatele těší zájem veřejnosti

Na konci srpna se FunPark promění v Olomouckou pouť, která měla loni u návštěvníků velkou oblibu.

Když Galerie Šantovka oznámila letní program ve svém FunParku, který leží na venkovním parkovišti za Mlýnským potokem, bylo jasné, že Olomouc čeká atraktivní program. „Všechny akce jsme plánovali tak, aby nabízely našim hostům mimořádný zážitek. Během léta je naší ambicí bavit a přinášet atraktivní letní zážitky, na které budou naši návštěvníci dlouho vzpomínat,“ říká ředitel centra Petr Navrátil.

Dosavadní návštěvnost FunParku toto očekávání pořadatelů potvrzuje.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Auto _ Kubíček