Rádio Haná hledá objev roku, mladým kapelám nabízí promo za čtvrt milionu

Prestižní talentová soutěž Objev Rádia Haná vstupuje do svého 5. ročníku. Po loňském kole, které bylo zaměřeno na sólové interprety, dá letos šanci kapelám. Do konce března mohou poslat přihlášku hudební skupiny s průměrným věkem do třiceti let. Hlavní cenou je exkluzivní promo v hodnotě 250 tisíc korun. Soutěž je žánrově omezena na mainstream, pop a rock.

Minulý ročník talentové soutěže vyhrála zpěvačka Týna Mrázková, která vloni sklidila úspěch také na oblíbeném šumperském festivalu Džemfest. V současné době dokončuje první singl pro rádia. Foto: Petr Pavlík

Projekt, který má za cíl zviditelnit nadějné kapely, pořádá Rádio Haná ve spolupráci s nahrávacím studiem TA Musica a hudební skupinou O5 a Radeček. Kapely se mohou hlásit na e-mail objev@radiohana.cz. „Součástí přihlášky by mělo být krátké představení souboru, reprezentativní foto, spolehlivý kontakt a link na tvorbu v MP3 nebo videoklipy či záznam koncertu na YouTube,“ vysvětluje programový šéf Rádia Haná a člen Akademie populární hudby Marek Berger. 

Nejlepší kapely zahrají v Bounty Rock Café

Ze všech registrovaných kapel vyberou posluchači Rádia Haná v internetovém hlasování na webu Radiohana.cz šest nejlepších skupin, ze kterých odborná porota vybere tři semifinalisty. „Ty se pak 19. května představí naživo v legendárním olomouckém klubu Bounty Rock Café, kde vybereme absolutního vítěze,“ doplnil jeden z porotců, hudební producent Daniel Kašpar.

Kapela pyšnící se titulem Objev roku Rádia Haná získá prostor v profesionálním nahrávacím studiu TA Musica, kde natočí singl pod profesionálním producentským dohledem. Dále bude mít možnost natočit zdarma videoklip. Rádio Haná ve spolupráci s regionálními mediálními partnery uspořádá promo kampaň a nasadí kapele singl do vysílání. Hitová kapela O5 a Radeček zase pomůže s umístěním vítěze do programu festivalů a navíc bude nápomocna radou při nahrávání radiosinglu.





INZERCE
SPEA SPEA

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček