Šumperský Majáles nabídne dva dny plné hvězdných jmen

Mladí lidé už stříhají metr do okamžiku, kdy vypukne další ročník Šumperského Majálesu. Pavlínin dvůr ožije koncerty hvězdných účinkujících ve dnech 26. a 27. května. Program bude jako vždy nabitý.

Hvězdná sestava účinkujících na Šumperském Majálesu. Foto: FB

Majálesová stage bude hostit nejposlouchanějšího interpreta v České republice Viktora Sheena, legendu českého rapu Ektora a vůbec poprvé se na festivalu představí písničkář Tomáš Klus, zpěvačka Sima nebo raper Calin. 

"Kromě nabitého line-upu se můžete těšit na zlepšený areál, lokální gastro a nápojovou nebo chill out zónu. Nebude chybět ani VIP zóna s vlastním barem, welcome drinkem, tím nejlepším výhledem na stage a také s možností prohlídky zákulisí," uvedl jeden z pořadatelů Hanny Firla. 

Zbývají poslední lístky

O festival je mezi fanoušky tradičně velký zájem. Podle pořadatelů zbývá posledních 20 % vstupenek, které jsou k mání na webu http://www.sumperskymajales.cz.

"V Šumperku se budu cítit dobře. Mimo jiné na majálesu zahrajeme titulní skladbu z nového alba Cítím, protože to je teď má pravda," řekl nedávno v rozhovoru pro naši rejdakci zpěvák Tomáš Klus.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
CBA