OMEGA Olomoucký ples nabízí výjimečný večer s hvězdnými hosty

A je to tady! Jedenáctý ročník největší plesové společenské události roku 2024 v Olomouckém kraji, OMEGA Olomoucký ples, se uskuteční 16. února od 19 hodin v exkluzivních prostorách hotelu NH Collection Olomouc Congress.

Tento výjimečný večer s podtitulem Milujeme bublinky nabídne hvězdné hudební hosty, tanec až do rána, připravena je i vizuální show, atraktivní doprovodný program a chybět nebude ani špičková zážitková gastronomie a samozřejmě také spousta bublin a bublinek.

Hvězdní hosté

OMEGA Olomoucký ples otevře talentovaná muzikantka, zpěvačka, autorka a také držitelka titulu Objev roku 2023 v anketě Český slavík, úžasná Tereza Balonová. Návštěvníky svým vystoupením jistě potěší i skvělá zpěvačka a držitelka několika cen Anděl, půvabná Debbi. Se svými hudebními hity rozezpívá snad každého na plese fenomenální skupina JELEN a celá slavnostní událost pak vyvrcholí hlavním hudebním hostem večera – vystoupením NO MERCY, mezi jejichž nejznámější skladby patří Where Do You Go, When I Die a Please Don’t Go.

Kapela JAMR´S se v průběhu večera postará o to, aby hosté plesu mohli rozvlnit boky a protančit střevíce na nestárnoucí hity hudebních velikánů.

Celým večerem nás provede moderátorská dvojice hlavní zpravodajské relace Televizní noviny Veronika Petruchová a Martin Čermák z TV NOVA.

Doprovodný program

Těšit se můžete i na oblíbené fotokoutky, soutěž o ceny, originální taneční vystoupení, módní přehlídku, další hudební vystoupení či bublinovou show. Ples bude i plný gastronomických zážitků, o které se postará šéfkuchař Miroslav Fojtík a jeho tým.

Omega Olomoucký ples

Akci připravuje Omega centrum sportu a zdraví Olomouc, hotel NH COLLECTION Olomouc Congress, Radio Haná a produkční agentura Forsberg. Ples se koná 16. února 2024 od 19:00 v NH Collection Olomouc Congress, Legionářská 21, Olomouc.

Více info na www.olomouckyples.cz.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Auto _ Kubíček