O Ceny cestovního ruchu se utkají i "neobjevené skvosty"

NÁŠ KRAJ - Právě v těchto dnech může široká veřejnost hlasovat v prestižní anketě Ceny cestovního ruchu Olomouckého kraje. O nejoblíbenější novinku, bike a trail park, kemp, naučnou stezku nebo neobjevený skvost se uchází pětadvacítka nominovaných turistických cílů z celého regionu.

V kategorii Bike a trail park jsou nominované také populární Rychlebské stezky. Foto: archiv

"Hlasovat můžete tradičně na webu www.cenykraje.cz až do 15. srpna. Ve veřejné anketě mají hlasující na výběr opět z několika kategorií, které představují výjimečné, atraktivní nebo jinak zajímavé turistické projekty z celého Olomouckého kraje. Sami uvidí, že covid-19 cestovní ruch omezil, nezničil ale pracovitost ani vynalézavost lidí, kteří se v něm pohybují,” vysvětluje Milada Sokolová, uvolněná zastupitelka Olomouckého kraje pro oblast vnějších vztahů a cestovního ruchu.

Vyhlášení vítězů proběhne na podzim

Cestovní ruch v Olomouckém kraji překonal i tak těžkou překážku, jakou je koronavirová situace. Dál vznikají nápady, jak v rámci možností zpříjemnit turistům cesty regionem, aby tu strávili pohodovou dovolenou, výlet nebo třeba prodloužený víkend.

„Pokud to epidemická situace dovolí, proběhne slavnostní vyhlášení cen cestovního ruchu letos na podzim,“ doplnil ředitel Centrály cestovního ruchu Olomouckého kraje Radek Stojan.



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
CBA
INZERCE
Rockový ples Olomouc