Toyota Fleetový den v Šumperku vyřeší mobilitu vaší firmy na příští rok

Tradiční Fleetové dny AUTOBOND GROUP jsou nejlepší cestou, jak zajistit mobilitu vaší firmě i v dnešní nejisté době. V šumperském dealerství Toyota již nyní přijímají objednávky na vozy s dodáním na příští rok. Zároveň se zde poprvé představí i vozy prémiové značky Lexus.

Šumperský autosalon vozů Toyota a Lexus najdete na Jesenické ulici. Foto: Rej

Fleetové dny Toyota, které se konají od 27. do 28. května na Jesenické ulici v Šumperku, jsou ideální příležitostí, jak vyzkoušet vozy Toyota a Lexus, jež dokonale obstojí ve všech oblastech profesionálního nasazení. Od úsporných hybridních kombi Corolla přes minivany ProAce k nezničitelným pickupům Hilux a dalším modelům ze široké nabídky tradičního výrobce spolehlivých osobních i užitkových vozů.

Zákazníky, kteří hledají nekompromisní kvalitu, dokonalé pohodlí a nejmodernější techniku v atraktivním balení, jistě zaujmou vozy Lexus, které jsou v regionu novinkou oficiálního zastoupení AUTOBOND GROUP. Nový showroom této značky byl otevřen v září v Ostravě a velký zájem o tyto vozy jen potvrzuje, že to byl dobrý krok. Vyzkoušet budete moci poprvé v Šumperku flotilu těchto vozů, vč. nového skvělého modelu NX či aktuálního akčního SUV RX 300, který je v ceně 1.399.000 korun vč. DPH dostupný i skladem.

Poradí zkušení prodejci

Během celého dne vám budou k dispozici fleet specialisté obou značek, se kterými můžete při kávě podrobně probrat potřeby vaší firmy. Můžete se těšit i na občerstvení a malý dárek.

Zkušení prodejci vozidel Toyota a Lexus vám pomohou vyřešit budoucnost vašeho vozového parku a navrhnou nejlepší řešení jak z hlediska užitné hodnoty, tak požadavků na dodací termíny vozů i jejich financování či pojištění.

Ačkoliv Toyota a AUTOBOND GROUP se snaží udržet skladové zásoby a dodací termíny v obvyklých mezích, v této turbulentní době rozhodně není čas na odkládání obnovy vozového parku vaší firmy.

Fleetový den pro firmy v Šumperku je tak ideální příležitostí, jak si zajistit moderní, ekologickou a ekonomickou flotilu spolehlivých osobních i užitkových vozů Toyota či luxusních hybridů Lexus.

Více informací najdou zájemci ZDE.





INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
CBA