Tipy na víkend: v obcích začíná plesová sezóna

První měsíce roku obvykle bývají krapet chudší na akce kulturní, rozjíždí se však sezóna akcí společených. Plesy, bály a veselice různého druhu oživují kulturní domy napříč celým regionem a první pořádáná várka přichází již tento víkend. Níže nabízíme pár tipů na akce, kde si o víkendu zatančit a pobavit se.

• V Mikulovicích se do pořádání plesu obul Mikulovický spolek žen. Ve spolupráci s obcí připravil na sobotu 21. ledna Společenský ples v sokolovně. O hudbu se postará kapela Fantasia, nebude chybět bohatá tombola ani rozmanité občerstvení. Vstupné 100 Kč, předprodej v Krámku u Adélky.


Bernartice se rozhodly ve svých občanech probudit kreativitu. Vydáte-li se v sobotu na ples do kulturního domu, je dost možné, že svého souseda nepoznáte - bude se totiž jednat o ples maškarní. Hudební doprovod obstará cimbálová muzika Rochus i duo Eva a Jindra. Ani zde nebude chybět tombola. Vstupné činí 200 Kč, ovšem pozor - kdo přijde v masce, má vstup zdarma!


• Zatímco na jiných bálech byste ve stetsonu a kostkované košili díru do světa neudělali, na Country bálu v České Vsi to bude výhodou. V sobotu se bude v sále Hotelu Zlatý Chlum tančit na tóny kapely Řebřiňák i reprodukovanou hudbu. Kdo na country tančit neumí, toho to na bále naučí. Vstupné 150 Kč.



• V Horní Lipové se bude v sobotu večer taktéž tančit, ještě před tím však dostanou milovníci sportu možnost protáhnout se na  čerstvě napadaném sněhu. Již 21. ročník závodu v běžeckém lyžování Hornolipovská 10 by měl mít štěstí na počasí - od sobotní noci má sněžit a snad nic tak nebude bránit tomu, aby závod odstartoval tradičně od penzionu Kovárna. Prezence je od 10 hodin v nedaleké Magacíně, závod samotný odstartuje v pravé poledne. Od 18 hodin pak v Magacíně proběhne maškarní bál s hudbou Petra Weisera. Startovné 600/300 Kč.



Zaujal vás některý z tipů na víkend? Plesová sezóna bude kulminovat v následujících týdnech a na REJi budeme opět informovat, kam je možno se vydat.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Auto _ Kubíček