SOUTĚŽ: For Model se vrací. Výstava přinese řadu novinek

Tři dny plné zážitků a novinek čekají od 17. do 19. března návštěvníky 21. ročníku interaktivní výstavy For Model na Výstavišti Flora Olomouc. Jde o jednu z největších tuzemských akcí zaměřenou na modely, sběratelství a také digitální technologie, hry, hračky i stavebnice. Hrajte s Rejem o 4x dvě vstupenky!

Návštěvníci výstavy mohou sledovat, jak vodní hladinu brázdí majestátní plachetnice i několikametrové modely válečných letadlových lodí. Foto: red

„Naším cílem je přinášet návštěvníkům nové zážitky. Letos tak kromě oblíbených modelářských sekcí představíme zajímavé exponáty ze světa optiky, nočního vidění, netradičního vozového parku a unikátního televizního prostředí,“ přiblížila některé z novinek na letošní výstavě For Model manažerka projektu Lenka Weiserová.

V části výstavy věnované leteckému modelářství půjde o letadla všech kategorií vybavená elektromotory i spalovacími motory. Konkrétně budou k vidění civilní, vojenská a také akrobatická letadla, dále makety vrtulníků či větroně. Vše doplní volnočasové drony. Navazující expozice 3D tisku RC modelů letadel a příslušenství pro modeláře bude tento rok rozšířena o 3D tištěná pohyblivá zvířátka.

Několikametrové modely válečných letadlových lodí vyplují do bitvy

Jedním z dominantních prvků výstavy For Model je vodní plocha umístěná přímo v pavilonu A. Bude patřit lodním modelářům a jejich plachetnicím, ponorkám i dalším bojovým plavidlům.

„Tato část interaktivní výstavy For Model patří z pohledu návštěvníkům k těm nejatraktivnějším. V předem daných časech mohou sledovat, jak vodní hladinu brázdí majestátní plachetnice či několikametrové modely válečných letadlových lodí. Chybět nebudou ani oblíbené námořní bitvy doprovázené světelnými a kouřovými efekty,“ uvedla Eva Fuglíčková, ředitelka Výstaviště Flora Olomouc.

Výstavu doplní také plastikové a papírové modely automobilů i automobilových veteránů.

Své místo na akci For Model 2023 budou mít také autodráhy, hasičské modely, modely stavebních strojů a kamionů. V pavilonu E si na své přijdou milovníci železničních modelů různých měřítek.

Interaktivní výstava For Model začíná každý den vždy v 9 hodin ráno. V pátek a v sobotu bude otevřená do 18 hodin, v neděli do 17 hodin. Konat se bude v pavilonu A, v pavilonu E a také v jejich okolí.

Pro návštěvníky bude připraveno také několik gastrozón, v nichž se budou moci občerstvit.

SOUTĚŽ

Hrajte s Rejem o 4x dvě vstupenky na interaktivní výstavu For Model na Výstavišti Flora Olomouc. Stačí, když pošlete správnou odpověď a budete mít špetku štěstí při losování. Čtyři výherce, kteří získají každý po dvou vstupenkách, zveřejníme 15. března pod tímto článkem.

Soutěžní otázka: Kolikátý ročník výstavy For Model se letos v Olomouci uskuteční?

A) 12. roční

B) 21. ročník

C) 28. ročník

Odpovědi posílejte jako SMS ve tvaru ODPOVĚĎ, JMÉNO, BYDLIŠTĚ na číslo 605 854 541. (Cena zprávy odpovídá vaší standardní SMS.)

VYHODNOCENÍ SOUTĚŽE

Po dvou vstupenkách na interaktivní výstavu For Model na Výstavišti Flora Olomouc vyhráli Milena Uhříková z Olomouce, T. Jeřábek z Jeseníku, David Poštulka z Ostravy a Martina Tihlářová z Olomouce.

Blahopřejeme!! Elektronické vstupenky posíláme výhercům na jejich e-mail.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
CBA