Jeseník chce znát svou budoucnost

JESENÍK - Radnice v Jeseníku spouští projekt Náš Jeseník, díky kterému si občané mohou přehledně prohlédnout všechny projekty, které město v poslední době dokončilo, aktuálně realizuje a které připravuje. Občané se také mohou k daným záměrům vyjádřit svými komentáři.

„Hlavní výhodou nového řešení je možnost interaktivním způsobem ukázat, jak by měl Jeseník v budoucnu vypadat. Veškeré projekty si lze prohlédnout na stránkách www.nasjesenik.cz. Projekty jsou zobrazeny v přehledné mapě nebo v seznamu, který je možno snadno filtrovat podle různých odvětví či fáze, ve které se projekt nachází,“ uvedla Markéta Bartáková, vedoucí oddělení strategického rozvoje a cestovního ruchu Městského úřadu Jeseník.  

" Chceme porozumnět potřebám občanů"

„Společně s webem Tvoříme Jeseník jde o nástroje, které nám pomohou lépe porozumět potřebám našich občanů. Chceme totiž, aby to byli přímo oni, kdo s námi budou tvořit budoucnost Jeseníku, aby byl Jeseník městem, ve kterém se nám všem bude dobře žít,“ uvedla ke spuštění webu starostka města Zdeňka Blišťanová.

Součástí webu je také popis strategických cílů města, které jsou součástí vize rozvoje města do roku 2024. Nechybí zde ani sekce Město v datech, která představuje zajímavá fakta o městě, či Programové prohlášení Rady města Jeseník pro volební období 2018–2022.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Auto _ Kubíček