Konec spekulací. Faltýnek dostane "divokou kartu" na kandidátce v Olomouckém kraji

NÁŠ KRAJ - Předseda poslaneckého klubu hnutí ANO Jaroslav Faltýnek by měl kandidovat do podzimních parlamentních voleb v Olomouckém kraji. Původně měla jeho kandidatura proběhnout na Vysočině, tam ji ale Faltýnkovi spolustraníci odmítli. Naopak členové hnutí v Olomouckém kraji Faltýnka na kandidátce mít chtějí. Dnes to oznámil poslanec a krajský předseda Ladislav Okleštěk.

Ladislav Okleštěk a Jaroslav Faltýnek by měli společně kandidovat v Olomouckém kraji. Foto: REJ.cz

„Na jednání celostátního výboru hnutí ANO jdu s pověřením od krajského předsednictva navrhnout zařazení pana Jaroslava Faltýnka na 2. místo kandidátky hnutí ANO v Olomouckém kraji,“ uvedl ve středu 21. července Ladislav Okleštěk, exhejtman Olomouckého kraje a předseda krajské buňky ANO 2011. 

Vlivný muž Babišova hnutí

O kandidatuře Faltýnka v Olomouckém kraji se spekulovalo od chvíle, kdy jej členové hnutí na Vysočině odmítli schválit do čela tamní kandidátky. Vlivný muž Babišova hnutí totiž pochází z Prostějova, kde také dosud žije. Celostátní výbor se bude Faltýnkovou nominací zabývat 26. července, kdy bude schvalovat také ostatní kandidáty ve všech krajích ČR.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
CBA
INZERCE
Rockový ples Olomouc