Město zavádí novou komunikační službu pro občany

Město Jeseník spustilo novou aplikaci Hlášení rozhlasu, která umožňuje aktivní informování občanů formou zasílání aktualit z dění ve městě přímo do jejich mobilního telefonu. Jesenická radnice si od toho slibuje bližší interakci s obyvateli Jeseníku.

Díky nové komunikační službě může radnice informovat občany prostřednictvím mobilní aplikace, přes webové stránky, e-mailem, SMS zprávami nebo prostřednictvím Facebooku.

„Kromě toho, že mohou lidé sledovat aktuální zprávy, mají možnost se zapojit i do zlepšení situace v našem městě. Skrze novou službu jde nahlásit jakýkoliv podnět nebo závadu přímo na městský úřad. Nejen, že tím lidé usnadní a urychlí jeho řešení, ale mohou se aktivně zapojit do zlepšení svého okolí,“ uvedla starostka města Jeseníku Zdeňka Blišťanová.

Služba je zdarma

Služba je poskytována bezplatně a je možné si vybrat z několika variant zpráv. Lidé mohou dostávat informace z úřadu, pozvánky na významné kulturní a sportovní akce, hlášení o dopravních uzavírkách nebo odstávkách energií.

Pro seniory, nevidomé a slabozraké nabízí služba i rozesílání informací formou hlasových zpráv. Registraci k odběru služby mohou zájemci provést několika způsoby, například přes webovou stránku města ZDE.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Auto _ Kubíček