Srdcaři skládají účty. Vědí, jak na nižší ceny energií i hezčí město

Čtyři roky úspěšného vládnutí má za sebou hnutí Jeseník srdcem. Nové chodníky, parkoviště, průhlednější správa města nebo moderní skatepark, kluziště a opravená Tyršova ulice. To je jen zlomek projektů, které se radnici podařilo za uplynulé čtyři roky dokončit. A Srdcaři jsou při chuti. V budoucnu chtějí například řešit i drahé energie.

Jeseníky srdcem vede do voleb úspěšný tandem Zdeňka Blišťanová a Tomáš Vlazlo. Foto: Marek Kačor

„Dokázali jsme, že když se chce, všechno jde. Náš volební program opět míří na rozvoj města, podporu rodin, seniorů, řešení bydlení nebo podnikání. Jeseník je místo, které si zaslouží být moderním a perspektivním městem. Jdeme do toho srdcem, protože to se nikdy nemýlí,“ shrnula Zdeňka Blišťanová, starostka města a lídryně kandidátky Jeseník srdcem.

"Nechceme tahat peníze lidem z kapes"

Všechny plány na další období už má uskupení hotové. Pomocí obnovitelných zdrojů energie plánují městu dodávat levnější elektřinu včetně tepla, dojde na nové stavební pozemky i byty a obnovu parků, stejně jako na modernizaci školství. Hitovkou volebního programu je finanční příspěvek pro všechny sportující děti, podpora SeniorTaxi, zajištění plavání nebo rekonstrukce sídliště Pod Chlumem.

„Důležitých bodů, které spojují celou naši kandidátku, je spousta. Třeba i to, že nechceme výrazně zvedat městské poplatky. Peníze na naše projekty umíme sehnat sehnat jinde a nechceme je tahat lidem z kapes. Kromě dotací se nabízí třeba i zefektivnění chodu města,“ dodal Tomáš Vlazlo, místostarosta Jeseníku, kterého najdou voliči stejně jako řadu dalších zkušených a pracovitých osobností na kandidátce Jeseník srdcem.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit


INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Auto _ Kubíček