Jeden řidič pil, druhý neposlouchal a třetí se asi zbláznil

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili policisté v našem regionu? Přinášíme vám přehled případů, které se odehrály na Jesenicku v uplynulých dnech.

Tohle je výsledek jízdy opilého seniora v Jeseníku. Celkem boural třikrát. Foto: pčr

Hladový senior způsobil tři nehody

JESENÍK – Hned tři dopravní nehody způsobil hladový, ale hlavně opilý senior v Jeseníku. Ve středu 31. ledna se po návratu z hospody rozhodl, že si zajede pro jídlo do supermarketu. Při cestě postupně naboural do dvou aut a do oplocení domu. Svědek jedné z bouraček pak opilého řidiče zadržel až do příjezdu policejní hlídky. Ta mu naměřila 1,74 promile, na místě mu sebrala řidičák a teď hříšníka čeká obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.  

Mladík kašlal na úřady 

VÁPENNÁ – Podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí má na krku třiadvacetiletý mladík z Javornicka. Ve čtvrtek 1. února sedla za volant, ačkoli věděl, že mu úřady řízení zakázaly. Policejní hlídka ho zastavila ve Vápenné, kde také brzy jeho prohřešek odhalila. Teď mladíkovi hrozí až tři roky vězení.

Policisté nevěřili vlastním očím. Opilý řidič vezl spolujezdce na střeše 

VELKÁ KRAŠ – Téměř dvě stě řidičů zkontrolovali policisté během uplynulého víkendu na Jesenicku, přičemž odhalili necelých šedesát přestupků. Jeden případ nad ostatními vyčníval – opilý řidič vezl svého spolujezdce na střeše. K případu došlo v noci na neděli 28. ledna ve Velká Kraši. Celý článek ZDE




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Ekologický rozcestník MIE
INZERCE
Auto _ Kubíček