Řidičům se vůbec nedařilo. Plechy skřípaly v Jeseníku, Bernarticích i České Vsi

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Opilce za volantem, nešikovného řidiče náklaďáku i běsnící ženu, která si vztek vybila za luxusních autech.

Řidič v Bernarticích neměl svůj den. Jeho tatrovka nacouvala přímo do betonové sloupu. Foto: pčr

Řidič tatrovky zaměstnal elektrikáře

BERNARTICE – Na středu 7. srpna bude dlouho vzpomínat řidič tatrovky, který v Bernarticích při couvání porazil elektrický sloup. Distribuční společnosti tím způsobil škodu za 120 tisíc korun. Nehoda se obešla bez zranění i bez alkoholu.  

Nerozčilujte ženy, nevyplatí se to

JESENÍK – Hodně naštvaná žena řádila minulý týden v Jeseníku. Poté, co se na parkovišti pohádala se svým přítelem, zlostně udeřila do zaparkovaného audi a poškodila mu zrcátko. Aby toho nebylo málo, při odchodu z místa hádky ve vzteku kopla do odstaveného mercedesu, a také ten poškodila. Celkem tak způsobila škodu za necelých šedesát tisíc korun. Policisté opilou ženu zadrželi a umístili do cely. Po vystřízlivění se výtržnice zpovídala policistům a aktuálně jí hrozí až dva roky vězení.

Opilý řidič poskakoval před policií 

ČESKÁ VES – Poněkud komicky si počínal šofér, který se snažil v pondělí 5. června ujet policejní hlídce v České Vsi. Jenže byl tak opilý, že mu to nešlo. Nepodařilo se mu totiž zkoordinovat pochyby nohou na pedálech vozu tak, aby z místa kontroly mohl zmizet – po každém pokusu o útěk tak se svojí dacií poskočil jen o pár metrů. Nakonec se vzdal, a i s třemi a půl promile alkoholu v dechu skončil v cele.

Totálně opilý řidič zkoušel při kontrole ujet policii

ČESKÁ VES – Hodně nepovedený den měl včera muž, který bez řidičáku řídil auto a zastavila ho policejní kontrola v České Vsi. Krom toho, že nevlastnil řidičák, byl zcela opilý, a nakonec putoval do policejní cely. Více se dočtete ZDE.




INZERCE
ANO Ladislav Okleštěk ANO Ladislav Okleštěk

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček