Beer Treking hledá hledá nového šampiona a továrního běžce pivovaru Huhňák

AKTUALIZOVÁNO – DNES POŘADATELÉ AKCI KVŮLI POČASÍ BEZ NÁHRADY ZRUŠILI. Jak jdou k sobě hory, pivo a škvarková pomazánka? Snadno. Všechny tyhle dobroty v sobě spojuje další ročník Beer trekingu, který v Koutech nad Desnou startuje už tuto sobotu 14. září. Trasa závodu měří patnáct kilometrů a po celé její délce čekají na závodníky občerstvovací stanice s pivem Huhňák a v cíli ještě něco ostřejšího. Beer Treking navíc hledá novou tovární tvář piva Huhňák.

Nic pro puritány. V Jeseníkách startuje další ročník pivního závodu. Foto: bt

„Závodit se bude v kategoriích muži a ženy, soutěžíme také o nejlepší startovní kostým. Upozorňujeme, že ženy musí za závod vypít alespoň tři piva,“ zdůraznil duchovní otec oblíbené akce Pavel Zitta. 

Akce není nic pro puritány, o čemž svědčí i názvy jednotlivých věkových kategorií – u žen to jsou například cácovky, samice nebo milfky. U mužů pak buřiči, kabrňáci nebo pamětníci.

Čtyřnásobný vítěz pije "iontový nápoj" Huhňák

„Na start závodu se i letos postaví jeho čtyřnásobný vítěz Radim Kaslík. Za jeho úspěchem stojí vynikající iontový nápoj – pivo Huhňák. Radim na sebe oblékne speciální tričko od Huhňáku s aerodynamickým startovním číslem, které bylo vyvinuto v NASA a testováno v aerodynamickém tunelu,“ dodal se smíchem pořadatel Pavel Zitta.

Závod začíná v sobotu o půl dvanácté dopoledne v areálu Kouty. Tamtéž se mohou zájemci také registrovat.

Více informací najdou zájemci ZDE.

 




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček