JES Team funguje teprve rok a už sbírá evropské medaile

Klobouk dolů! Nová mažoretková skupina z Jeseníku s názvem JES Team přivezla z mistrovství Evropy šestnáct medailí z toho šest zlatých. Ještě větší úspěch děvčata zažila na nedávném mistroství republiky. Jde o výjimečnou bilanci, zvlášť v kontextu faktu, že tohle mažoretkové uskupení vzniklo v Jeseníku teprve vloni v létě.

Jesenické mažoretky vybojovaly šest zlatých medailí, stejný počet stříbrných a čtyři bronzové. Foto: rejdakce

„Hlavním cílem naší práce s dětmi je rozvíjet jejich pohybovou techniku a podporovat jejich kreativitu a volný čas. V současné době čítá klub 51 členů a díky velkému zájmu přijímáme do přípravky nově i děti od tří let. Specifikou je i náš soutěžní rodičovský tým, který stejně jako děti soutěží hlavně pro radost,“ uvedla Alice Hájková, jedna z trenérek a zakladatelek JES Teamu.  

Z mistrovství ČR přivezly jesenické mažoretky čtrnáct zlatých, šest stříbrných a sedm bronzových medailí. Následující mistrovství Evropy, které se odehrálo první červencový týden v Liberci, jesenické mažoretky taktéž opanovaly.

Mezi nejlepšími týmy Evropy

„V konkurenci třinácti dalších států si holky vybojovaly šest zlatých medailí, stejný počet stříbrných a čtyři bronzové. Staly se tak jedním z nejúspěšnějších týmů Evropy,“ dodala Hájková.

Hlavní sezóna tím pro mažoretky z jesenického podhůří skončila. Teď se budou těšit na sezónu novou, která začíná 3. září společně se zápisem dalších zájemců.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Chata Kouty
INZERCE
Auto _ Kubíček