Břidličná nadělila Jeseníku tenisového kanára. Do útoku musel brankář

Poslední přípravné utkání před jarní částí krajského přeboru ve fotbale skončilo vysokou porážkou domácího týmu z Jeseníku proti divizní Břidličné. Utkání ovlivnilo nepříznivé počasí a rostoucí marodka jesenického celku, který se musel obejít bez 7 hráčů. Kvůli zranění navíc už v prvním poločase odstoupili Zrník s Břízou, a tak na hrotu dohrával třetí gólman Červenka a ve středu pole vypomohl Dalibor Planý, který není hráčem týmu.

Poslední přípravné utkání před sezónou se odehrálo na zasněženém hřišti za stálého chumelení. Foto: FK Jeseník

Břidličná šla do utkání naplno a už během dvaceti minut rozhodla o výsledku. Poločasových 0:6 hovoří za vše. Druhý poločas už byl vyrovnanější, Jeseník dokázal konkurovat kvalitě soupeře, ale gólově se neprosadil.

Hrálo se na zasněženém hřišti za stálého chumelení a domácí hráči, na rozdíl od Břidličné, byli evidentně nastavení do tréninkového módu s cílem hlavně se nezranit. 

Kádr trenéra Slámy postihla rozsáhlá marodka a již dnes je zřejmé, že pro začátek jara se bude muset obejít bez několika klíčových opor mužstva.

JESENÍK – BŘIDLIČNÁ 0 : 6

Sestava Jeseníku:

Kružík (46. Malysa) – Sytař, Macura, Zrník (20. Tulis), Bouchal – Bráblík Mich., Krézek, Planý D., Planý Sam. – Kysela, Bříza (30. Červenka)



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Auto _ Kubíček