Agresivní násilník v opilosti zbil přítelkyni, hrozí mu čtyři roky v kriminále

JESENICKO - Fackování, napadání, zastrašování i vyhrožování zničením bytu zápalnou lahví. Tak na Jesenicku skončilo soužití dvaačtyřicetiletého muže s jeho přítelkyní. Násilník v minulých dnech skončil v policejní cele a bude se zodpovídat z trestného činu týrání osoby žijící ve společném obydlí.

Muž se měl v období nejméně od konce loňského roku do poloviny letošního května chovat velmi vulgárně a nevybíravě vůči své přítelkyni, s níž sdílel společnou domácnost. „Jeho agresivita často stoupala ruku v ruce s mírou požitého alkoholu. Ženě měl opakovaně vulgárně nadávat, fackovat ji, vyhrožovat ublížením na zdraví a zastrašovat ji výhrůžkou vhození zápalné lahve do bytu v případě, kdyby jej chtěla vystěhovat,“ uvedla policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Policie agresivního muže umístila do cely 

Při jednom z incidentů ženu dokonce přiměl, aby si vzala do ruky kuchyňský nůž a zanechala na něm své otisky prstů. Poté si nůž přiložil k tělu a ženu pobízel, aby jej bodla.

Když jej později vyzvala, aby od ní odešel a bydlel jinde, vznikl další konflikt. To už jeho bývalé přítelkyni nezbylo nic jiného, než zavolat policisty.

„Ti agresivního muže, který bouchal a kopal do dveří, zajistili a umístili v policejní cele,“ dodala Vybíhalová. Pokud soud pachatele uzná vinným, může strávit ve vězení až čtyři roky.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Auto _ Kubíček