VIDEO: Muzikanti vystoupali na nejvyšší místo Moravy a společně tam zahráli koledu

PRADĚD - Originální dárek pod stromeček připravili pro letošní Vánoce pořadatelé festivalu Koule, členové populární kapely O5 a Radeček a muzikanti z dechového sdružení KMČ. Společně vystoupali na horu Praděd a zahráli tradiční českou koledu.

Hudebníci ze Šumperka a Zábřeha pořídili z vystoupení záznam včetně dronových záběrů a jako vánoční dárek pak video umístili na YouTube.

PODÍVEJTE SE NA VIDEO ZDE. 

„Vyrazili jsme na nejvyšší místo Moravy a tam jsme společně s kamarády muzikanty zazpívali Tichnou noc. Udělali jsme to jen tak, abychom udělali radost sobě i všem ostatním,“ uvedl za pořadatele Daniel Kašpar. „Pro přítomné turisty to bylo příjemné překvapení. S klukama z O5 a Radeček se fotili a házeli nám do futrálu drobné, ať prý máme na grog,“ dodává s úsměvem Kašpar. 

Hudební přehlídka Koule fest se letos na podzim nemohla uskutečnit kvůli epidemii koronaviru. Pořadatelé se ale nevzdali a během pěti listopadových a prosincových víkendů odvysílali živé koncert kapel alespoň online. Dohromady vystoupení sledovalo přes sto tisíc lidí. 



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
CBA