Představení Rozpaky zubaře Svatopluka míří z Javorníku do Jeseníku

JAVORNÍK - Milovníci divadla a dobrého humoru si přijdou ještě v červnu na své. Z Javorníku zamíří do Jeseníku divadelní soubor s představením plným kuriózních situací.

Diváci se ocitnou na nejmenované zubní klinice, kterou vedle primář Hoffmann (František Bocek). Paní Lída Jahodová představí jednotlivé lékaře a celým příběhem provází. Bude totiž nutné hlavnímu představiteli MUDr. Novákovi (Pavel Kalabis) stále pomáhat s rozhodováním.

Soutěž o nejvyšší počet ošetřených pacientů

Všichni zubaři, MUDr. Kokeš (Pavel Janda), MUDr. Plicková (Marcela Gajová), MUDr. Imrmannová (David Zbořil), a také medička (Marek Zbořil) ukáží svůj běžný pracovní den, své starosti a povinnosti, které je doženou až k velké soutěži o nejvyšší počet ošetřených pacientů za týden. Tím projeví své charaktery, rozhodnost i váhavost.

MUDr. Novák, vynikající dentista a čestný muž s pevnými morálními zásadami, přesto často upadá do rozpaků a neví si rady. Jeho hlavní pacientkou je slečna Špalková (Nela Argirovská). V každé situaci, kdy zaváhá, nastane chvíle pro publikum, které děj příběhu posunuje svým rozhodnutím dál. Celé divadlo režíroval Marko Argirovský. Představení se koná v rámci náhradního termínu 24. Divadelní žatvy. Vstupenky stojí 100 korun a diváci si je mohou zakoupit v rezervačním systému MKZ Jeseník. Představení začne 19. června v 19.30 hodin v Divadle Petra Bezruče. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Auto _ Kubíček