Kyslíkové koncetrátory ulehčí život lidem v Jeseníku

JESENÍK - Speciální přístroje, které ulehčí život lidem, jež vyžadují kyslíkovou terapii, získala v minulých dnech Diakonie Sobotín a také Centrum sociálních služeb v Jeseníku. Kyslíkové koncentrátory mohou také ulehčit léčbu pacientům nakaženým koronavirem.

Společnost WTC Písečná zastoupená Josefem Ťulpíkem (vlevo) věnovala kyslíkové koncentrátory poskytovatelům sociálních služeb v Sobotíně a Jeseníku.

Speciální přístroje, které ulehčí život lidem, jež vyžadují kyslíkovou terapii, získala v minulých dnech Diakonie Sobotín a také Centrum sociálních služeb v Jeseníku. Kyslíkové koncentrátory mohou také ulehčit léčbu pacientům nakaženým koronavirem.

Kyslíkové přístroje pomohou 

„Úplně nejlepší by bylo, kdyby naše kyslíkové přístroje nikdo z klientů pečovatelských služeb nepotřeboval. Ale protože potřeba jsou, rozhodli jsme se pomoci a zařízení zajistit. Věřím, že budou sloužit bezchybně a zlepší kvalitu života lidem, kteří kyslíkovou terapii vyžadují,“ uvedl zástupce společnosti WTC Písečná Josef Ťulpík během předávání přístrojů v sobotínské Diakonii.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Auto _ Kubíček