Opilý otec vezl děti na sjezdovku

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili policisté v našem regionu? Stejně jako před týdnem také v uplynulých dnech muže zákona zaměstnávali hlavně opilci za volantem.

Policisté přistihli několik řidičů, kteří se před jízdou opili. Foto: pčr

Opilý řidič vezl děti na sjezdovku 

BĚLÁ POD PRADĚDĚM – Špetku zodpovědnosti neměl v těle řidič, kterého policisté zastavili v sobotu 10. února v Bělé pod Pradědem. Obcí projížděl rychlostí 65 kilometrů za hodinu a policistům tvrdil, že veze děti na lyže. V dechu měl více než jednu promile alkoholu. Na sjezdovku už nedojel a jezdit asi nebude ani jinam – na místě totiž přišel o řidičák.

Cizinec putoval za mříže, kvůli alkoholu

ZLATÉ HORY – Pobyt v policejní cele si v pátek 9. září vyzkoušel cizinec, který se Zlatými Horami proháněl pod vlivem alkoholu. Policisté jednapadesátiletého šoféra zastavili v noci v Polské ulici a naměřili mu 1,69 promile. Muže teď čeká obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Investice seniorce nevyšly. Raduje se podvodník 

OKRES – Další ženou, kterou napálili internetoví podvodníci, je dvaaosmdesátiletá seniorka. Ta zareagovala na podvodnou reklamu, která slibovala výhodné investice. Podvodník jí následně přesvědčil k tomu, aby si na notebook naistalovala aplikaci pro vzdálený přístup, načež důchodkyni zmizelo z účtu více než sto tisíc korun.  

Jízda opilého řidiče skončila ve Starém Městě 

STARÉ MĚSTO – Ani dvaačtyřicetiletý řidič škodovky ze Starého Města si ze zákazu řízení nic nedělal. V sobotu 10. února s vesele proháněl po městě až do doby, než ho zastavila policejní hlídka. Ta mu naměřila 1,43 promile alkoholu v dechu. K pití se šofér přiznal a teď mu za trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky hrozí vězení.  



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Ostrov Realit
INZERCE
Auto _ Kubíček