Opilci odmítali přiznat, kdo řídil. Usvědčila je kamera

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Mladého opilce za volantem ve Zlatých Horách, krádež kola v téže lokalitě, další podvod přes internet v Jeseníku a pak také kuriózní případ řízení pod vlivem alkoholu.

Jízda pod vlivem alkoholu se řidiči nevyplatila. Teď mu hrozí kriminál. Foto: fb

V autě jeli dva muži. Oba byli opilí 

JESENÍK – Obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky má na krku devětadvacetiletý muž z Jesenicka. Hříšník jel ve středu 21. února v noci se svým kamarádem do centra Jeseníku, a když je policisté zastavili, oba vystoupili z auta a šli pryč. Čtyřiatřicetiletý muž pak začal policii utíkat. Daleko se však nedostal, policie ho brzy doběhla a útěkář skončil v policejní cele. Oba muži byli pod vlivem alkoholu a k řízení vozidla se nechtěli přiznat. Obviněný šofér „kápl božskou“ až poté, co mu policie předložila kamerový záznam, který ho z jízdy pod vlivem alkoholu usvědčil.

Mladý řidič dojezdil

ZLATÉ HORY – Do velkých potíží se dostal čtyřiadvacetiletý mladík z Jesenicka. V sobotu 17. února naboural ve Zlatých Horách se svojí škodovkou do zaparkovaného renaultu. Když na místo nehody dorazila policie, dala řidiči dýchnout – test dopadl pozitivně s výsledkem 1,62 promile. Mladík přišel o řidičák a je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Prodej foťáku nevyšel, krádež ano

JESENÍK – Další obětí internetových podvodníků je třiapadesátiletá žena z Jesenicka. Scénář podvodu byl stejný jako v desítkách dalších podobných případů. Na webu se pokoušela prodat foťák, údajný zájemce o koupi jí podstrčil falešný web, na kterém důvěřivá žena zadala údaje ke svému internetovému bankovnictví. Přišla tak o třiadvacet tisíc korun. Policie opakovaně varuje, aby lidé při prodeji zboží na internetu nikam nezadávali své přihlašovací údaje ani další citlivé údaje.

Cyklista přišel o kolo 

ZLATÉ HORY – Elektrokolo v hodnotě 40 tisíc korun postrádá muž ze Zlatých Hor. Bicykl mu ukradl zloděj z kolárny, kde měl majitel kolo uzamčené. Jednalo se o výrobek značky KTM s černo – oranžovým rámem.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Ostrov Realit
INZERCE
Auto _ Kubíček