Senior si vykoledoval velký problém

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili policisté v uplynulých dnech v našem regionu? Krádež vodky, nezodpovědného otce čtyř dětí a také opilého seniora za volantem, který před osmou hodinou ráno nadýchal 2,5 promile alkoholu.

Také na velikonoční pondělí kontrolovali policisté řidiče, zda se před jízdou neposilnili alkoholem. Ilustrační foto: archiv

Na pomlázku jezdil opilý 

Jednasedmdesátiletý řidič nadýchal na velikonoční pondělí 1. dubna 2,5 promile alkoholu. Šofér si tak vykoledoval obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky a na místě přišel o řidičák. Policie zastavila hříšníka krátce před osmou hodinou ráno v Jeseníku.  

Za krádež flašky může jít do vězení 

Až tři roky vězení hrozí jednadvacetiletému mladíkovi, který v sobotu 30. března ukradl v jesenickém supermarketu láhev vodky. Z alkoholu oddělal bezpečnostní čip, láhev si strčil do tašky a bez zaplacení se pokusil přejít přes pokladny. Tentýž chmaták byl přitom za krádež v minulosti už jednou odsouzen, a ve Frýdku – Místku.

Neplatí alimenty na čtyři děti 

Ze zanedbání povinné výživy podezřívá policie pětadvacetiletého muže z Jesenicka. Svým čtyřem potomkům dluží na alimentech už dvacet tisíc korun. V případě odsouzení mu hrozí jeden rok vězení.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Auto _ Kubíček