Dívka zrušila auto za 900 tisíc korun a zranila kamarády

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili policisté v uplynulých dnech v našem regionu? Dopravní nehody, nedodržení zákazu řízení a také pravou hospodskou rvačku v Bělé pod Pradědem.

Tohle jsou následky rychlé jízdy nezkušené řidičky – dva zranění lidé a auto na odpis. Foto: pčr

Jízda mladé řidička skončila karambolem 

LIPOVÁ-LÁZNĚ – Dvě zranění si vyžádala nehoda teprve osmnáctileté řidičky, která bourala ve středu 27. března v obci Lipová-lázně. S autem vyjela mimo silnici, kde narazila do zábradlí a zastavila se až o plot domu. V autě kromě ní cestovali ještě mladíci ve věku od patnácti do jednadvaceti let. Dva z nich skončili po nehodě v nemocnici a auto zůstalo na odpis – vznikla na něm škoda za 900 tisíc korun.  

Mladík chtěl obelhat policisty. Udělal chybu 

ZLATÉ HORY – Kdyby vydržel ještě dva dny, mohl mít klid. Jednadvacetiletého řidiče zastavila minulý čtvrtek ve Zlatých Horách policie. Když chtěli muži zákona vidět řidičák šoféra, dostalo se jim ujištění, že papíry má, ale doma. Lustrací policisté zjistili, že mladík nemluví pravdu – řidičák mu zabavil městský úřad, přičemž platnost jeho zákazu končila minulou sobotu. Kdyby mladík vydržel ještě osmačtyřicet hodin, nebyl by teď podezřelý z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.  

Násilník útočil půllitrem 

BĚLÁ POD PRADĚDĚM – Pravou hospodskou rvačku řešila policie v Bělé pod Pradědem. Sedmačtyřicetiletý muž tam před hostincem praštil svého o dva roky mladšího protivníka půllitrem přes hlavu. Zraněného štamgasta musela do nemocnice převézt sanitka. Útočníka policie podezřívá z trestného činu ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a výtržnictví.  

Řidiči se předjížděli, vybržďovali a naráželi

Tohle není úplně běžné. Trojice řidičů, kteří si nejprve vzájemně komplikovali jízdu mezi Českou Vsí a Mikulovicemi, se rozhodla vyřešit vše fyzickou silou. Policie pak musela vyrazit na křižovatku, kterou šoféři zablokovali svými auty a pustili se do sebe. Více informací ZDE.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Auto _ Kubíček