Odvaž se, přihlas se! Hledáme Radiotalent v kategoriích pop, rock a electro. Vítězové si rozdělí promo balíčky za 400 000 korun

Právě v těchto dnech startuje 7. ročník prestižní celostátní soutěže Radiotalent aneb Objev roku Radia Haná. Muzikanti ve třech žánrových kategoriích mohou zaujmout porotu i posluchače a dobýt hudební svět. Motivací pro ně budou jistě i ceny pro vítěze - promo balíčky v celkové hodnotě 400 tisíc korun.

Vítězem 6. ročníku soutěže Objev roku Radia Haná se stala kapela The Middle of the Sandwich. Foto: Radio Haná

Talentovou soutěž pro mladé muzikanty a nadějné kapely ve věkové kategorii od 18 do 30 let vyhlašuje Radio Haná ve spolupráci s nahrávacím studiem TA Musica Zábřeh a patrony celého projektu kapelou O5 a Radeček.

„V letošním roce přinášíme novinku v systému hlasování a výběru vítězů. Sami fanoušci v internetovém hlasování určí, kdo získá cenu veřejnosti a stane se objevem roku v kategorii pop, rock a electro. Radiotalentem se pak stane kapela, která zaujme odbornou porotu, a to bez ohledu na žánrovou kategorii. Zaujmout a přesvědčit porotu o svých kvalitách musí muzikanti hned dvakrát – výběrem soutěžní skladby, která ji posune do finále a pak také na finálovém koncertním večeru, kde finalisté zahrají naživo,“ vysvětluje programový šéf rozhlasových stanic a člen Akademie populární hudby Marek Berger. A doplňuje: „Chceš být slyšet v éteru Radio Haná, Radio Haná SkyRock a Radio Metropole? Tak pojď do toho!“

Jak se přihlásit?

Vyplněním přihlášky na webu www.radiotalent.cz nebo zasláním potřebných informací na e-mail info@radiotalent.cz, a to do 31. března. „Součástí přihlášky by mělo být krátké info o kapele, reprezentativní fotka, spolehlivý kontakt a link na tvorbu v MP3 nebo videoklipy či záznam koncertu na YouTube,“ upozornil jeden z porotců, hudební producent Daniel Kašpar.

„Baví nás objevovat nové talenty a dávat jim příležitost ke splnění jejich snů. Moc dobře víme, kolik úsilí stojí prorazit a být vidět. Vítězstvím v této soutěži může začít něco skvělého. Důležité je mít talent, odhodlání a také výdrž. No a pak mít samozřejmě taky štěstí, především na lidi kolem sebe. Za sebe mohu jen doporučit se do soutěže přihlásit, tuhle šanci je potřeba využít,“ doplnil Ondřej Polák, baskytarista a spoluautor oblíbených hitů skupiny O5 a Radeček a zároveň další porotce soutěže.

Využijte šanci

Vítěz odborné poroty získá titul Radiotalent 2024 a mimo jiné také možnost nahrát singl pod profesionálním producentským dohledem v nahrávacím studiu TA Musica, dále natočit videoklip či být jedním z vystupujících na známém festivalu Džemfest. Radio Haná ve spolupráci s regionálními mediálními partnery uspořádá promo kampaň a nasadí kapele singl do vysílání. Vítězové cen veřejnosti v kategorii pop, rock a electro se mohou těšit na promo kampaně a nasazení singlu do vysílání Radia Haná, Radia Haná SkyRock či Radia Metropole. Čekají je však i další mediální promo akce.

„Využijte svoji šanci, přihlaste se a staňte se letošním Radiotalentem. Kompletní pravidla soutěže, včetně termínů a dalších informací jsou zveřejněna na webu www.radiotalent.cz,“ připomíná na závěr Marek Berger. 





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Auto _ Kubíček