Řidič nedal přednost. Záchranka měla práci

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili policisté v našem regionu? Přinášíme vám přehled případů, které se odehrály na Jesenicku v uplynulých dnech.

Jeden zraněný člověk a škoda za 160 tisíc korun – to jsou následky nehody v Jeseníku. Foto: pčr

Řidič nedal přednost, zasanovala sanitky i hasiči

JESENÍK – Jednu zraněnou osobu si vyžádala nehod, která se odehrála ve středu 6. března v Jeseníku. Řidič náklaďáku tam na křižovatce nedal přednost dodávce, do které z boku narazil. Její řidička skončila v nemocnici. Na autech vznikla škoda za 160 tisíc korun. O úklid cesty se postarali přivolaní hasiči.  

Mladý šofér přišel o řidičák

ŽULOVÁ – O řidičský průkaz přišel v neděli 3. března teprve dvacetiletý řidič v Žulové. Policisté mu totiž v dechu naměřili zhruba jednu a půl promile. Mladík je teď podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což muž hrozí jeden rok vězení.

Za lístky na Spartu vyhodil tisíce korun

JESENÍK – O dvanáct a půl tisíce korun připravil podvodník pětatřicetiletého muže z Jesenicka. Nabídl mu ke koupi čtyři lístky na zápas mezi pražskou Spartou a Liverpoolem. Fanoušek poslal prodávajícímu peníze předem, ale vstupenky mu nedošly. Zklamanému muži pak nezbylo, než se obrátit na policii.

Bitka v Jeseníku. Agresivnímu opilci hrozí tři roky natvrdo

JESENÍK – Jeseničtí policisté obvinili dvaadvacetiletého muže z výtržnictví a ublížení na zdraví. Útočník napadl ve vinárně o pět let staršího muže, a to takovým způsobem, že oběť musel ošetřit lékař. Více informací ZDE.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Auto _ Kubíček