Na silnicích byla divočina. Pár lidí skončilo v nemocnici, dalším hrozí vězení

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili policisté v uplynulých dnech v našem regionu? Vesměs šlo o dopravní nehody nebo opilé řidiče. Podrobnosti se dočtete na Rej.cz.

Tři lidé se zranili při nehodě u obce Seč. Do vzduchu musel i vrtulník. Foto: pčr

Škodovka plná lidí havarovala. Chirurgové měli práci  

SEČ - K vážné nehodě došlo v pátek 8. března u obce Seč na Jesenicku. Do sebe tam narazily dvě škodovky – jednu řídil pětasedmdesátiletý muž a druhou osmatřicetiletý řidič. V octavii cestovalo pět lidí a vůz skončil po nárazu mimo silnici. Přivolaná záchranka měla plné ruce práce – dva zraněné lidi odvezla do jesenické nemocnice a pro dalšího musel letět vrtulník, který zraněnou ženu převezl do fakultní nemocnice v Ostravě.  

Lež má krátké nohy, zjistil řidič ve Zlatých Horách 

ZLATÉ HORY – Až dva roky vězení teď hrozí dvaačtyřicetiletému muži, kterého policisté chytli ve Zlatých Horách. Řidič projížděl obcí kolem deváté hodiny ráno a při kontrole policistům tvrdil, že si doma zapomněl řidičák. Hlídka ale při lustraci zjistila, že šofér nemluví pravdu – o řidičák přišel a zároveň mu úřady zakázaly řídit až do srpna příštího roku. Hříšník se tak dopustil trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.

Za bílého dne projížděli městem opilý 

JESENÍK – S alkoholem to přehnal šestapadesátiletý řidič v Jeseníku. Před nedělním obědem mu hlídka policie naměřila 1,7 promile alkoholu v dechu. Domů musel pěšky, protože na místě přišel o řidičák. Za trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky mu hrozí jeden rok vězení.  

Hlavní tah na Polsko stál devět hodin

SKOROŠICE - Svůj den neměl v pondělí 11. března jednatřicetiletý řidič kamiónu, který jel ve směru od Skorošic na Javorník. S náklaďákem se vyboural, a zablokoval tak hlavní silnici do Polska na devět hodin. Více se dočtete ZDE.

Nehoda skočila pomačkanými plechy

SKOROŠICE – Bez zranění se obešla nehoda dvou aut, která se odehrála ve středu 13. března ve Skorošicích. Šestadvacetiletá řidička nedala na křižovatce přednost a z boku narazila do projíždějící octavie. Dechová zkouška byla u všech účastníků nehoda negativní.  



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Auto _ Kubíček