Nadace podporuje Dětský domov Černá Voda už 10 let. Pro děti připravila hravý vstup do letních prázdnin

Celé desetiletí podporuje Nadace Agel Dětský domov Černá Voda ve snaze poskytnout dětem s těžkým životním osudem lásku, péči a podporu, kterou si zaslouží. Jedním z vrcholů letošního roku bylo červnové společné setkání na zahradě dětského domova, kterého se zúčastnila také psí slečna Bella a nadační maskot medvídek Agi.

Během předprázdninové akce se děti skvěle bavily. Foto: na

„S dětmi jsme například procvičovali vědomostní kvízy, ti menší vymalovávali postavičky. Rozdávaly se dárky s výtvarným podtextem a děti měly obrovskou radost. I na tanec přišlo,“ popisuje ředitelka Dětského domova Černá Voda Kateřina Beťáková.  

Pomoc za téměř 900 tisíc korun

"Naše nadace spolupracuje s dětským domovem už deset let. Pravidelně přispíváme na letní tábory pro děti, a to jak finančně, tak materiálně. Celková hodnota finanční a materiální podpory dosáhla souhrnně téměř 900 tisíc korun a troufám si říci, že umožnila dětem zažít mnoho nezapomenutelných letních okamžiků. Dařilo se nám také zpříjemnit dětem vánoční svátky, Velikonoce nebo dny dětí," uvedla  Veronika Dostálová, členka správní rady nadace.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Ostrov Realit
INZERCE
Auto _ Kubíček