Suchý únor nebyl vůbec suchý. Řidiči pili jako duhy

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Opilce za volantem, pěstitele marihuany a také další nešťastnou ženu z Jesenicka, která naletěla internetovému podvodníkovi.

Dva opilé řidiče v rozmezí několik málo dnů odhalili policisté na Jesenicku. Ilustrační foto: pčr

Opilému mladíkovi policisté řidičák nevzali. Žádný totiž neměl 

ZLATÉ HORY – Do maléru se dostal teprve devatenáctiletý mladík z Mikulovic. Policisté ho v neděli 25. března chytli ve Zlatých Horách při řízení pod vlivem alkoholu. Muži zákona vozidlo zastavili v místní části Ondřejovice a řidič nadýchal 1,1 promile. Jak navíc vyšlo najevo, mladík neměl ani řidičský průkaz. Teď je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.  

Ženu okradla fiktivní známá 

JESENÍK – O osmdesát tisíc korun přišla čtyřicetiletá žena z Jesenicka. Peníze jí z účtu ukradl zloděj, který se na sociální síti vydával za její známou. Ženě nakukal, že vyhrála 30 tisíc korun a následně z ní vylákal její telefonní číslo i kódy k internetovému bankovnictví. Pak už jen stačilo se do účtu nabourat a peníze sebrat.

Šofér měl v dechu tři promile 

JESENÍK – Silně opilého řidiče zadrželi policisté 28. února v Jeseníku. Třiatřicetiletý muž nadýchal v Lipovské ulici téměř tři promile alkoholu. Nešlo o jediný prohřešek, kterého se dopustil. Při lustraci šoféra policisté zjistili, že nemá ani řidičák – šoférování mu zakázal okresní soud. Teď je hříšník podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí.

A na jaře už nezasejí… Marihuanu sklidila policie

Vysoké tresty hrozí trojici mužů z Jesenicka, které policie v uplynulých dnech zatkla v souvislosti s pěstováním konopí. Celkem měli během loňského léta vyprodukovat kilogramy marihuany, jejíž hodnota by se na černém trhu pohybovala v řádech statisíců korun. Více se dozvíte ZDE.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Auto _ Kubíček