Bravo! Jeseničtí fotbalisté obrali Ostraváky o všechny tři body

Fotbalisté Jeseníku vezou z Ostravy cenné a důležité tři body. První divizní výhru střelecky zařídili Fredy Červeňák a Míša Bráblík, absolutorium ale zaslouží všichni za týmový výkon a extrémní touhu po úspěchu.

Útočník Samuel Planý se rozhodl, že mu jinde bude líp a den před utkáním se uskutečnil jeho přestup do Bernartic (I.A třída). Do základní sestavy tak poprvé v divizi naskočil Alfréd Červeňák a od začátku byl vidět. Po dvou zahozených šancích si ve 42. minutě naběhl za obranu, kde převzal Vaňkovu výtečnou průnikovou přihrávku a sám před brankou nezklamal.

Gól do šatny jesenické borce povzbudil a přestože soupeř měl v druhém poločase tlak a územní převahu, nedá se říci, že by gólman Vajda musel řešit nějakou zapeklitou situaci. A pak, v 86. minutě, po rychlém brejku pečetil výhru hostujících střídající Michal Bráblík, jemuž zakončení připravil obdivuhodným sprintem Dan Krézek.

Výsledek slibuje další zajímavé divizní boje

Vítkovice měly určitě individuální kvalitu, byl to důrazný a rychlý soupeř, který ale narazil na tentokrát výborně připravený a aktivně hrající Jeseník. Výsledek je jistě milým překvapením a hlavně povzbuzením do dalších divizních bojů.

VÍTKOVICE – JESENÍK 0 : 2

Branky: 42. Červeňák, 86. Michal Bráblík

Sestava: Vajda – Martin Bráblík, Janíček, Cekuras, Bouchal – Planý, Pechoušek, Krézek, Vaněk (80. Michal Bráblík) – Furik (46. Zelinka), Červeňák (74. Kysela).




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Ostrov Realit
INZERCE
Auto _ Kubíček