Šance byly. Ale nakonec musí Jeseník skousnout druhou porážku v řadě

Hráči FK Jeseník věděli, že divize bude šichta a tak není překvapením, že je pokořil vyspělý a zkušený soupeř s výbornými individuálními osobnostmi. I proti jednomu z dosud nejlepších soupeřů ale měli dost šancí na vydření alespoň remízy.

Ani ne za hodinu bylo rozhodnuto. Bohumín nasázel Jeseníku tři branky. Foto: FK Jeseník

Bohumín názorně ukázal, jak je fotbal jednoduchý, pokud má celé mužstvo vypilovanou organizaci hry a systém, kterým se chce prezentovat. Už v 8. minutě Vajda vyrážel centrovaný míč před sebe a hostující Karčmář byl přesně tam, kde měl být. Jeseničtí prohrávali a bylo pro ně velkou výzvou ukázat něco směrem dopředu. Povedlo se to po rychlém výpadu, kdy Pechoušek vyhrál souboj na vlastní polovině, vyslal do brejku Planého, který přesprintoval půlku hřiště a přesnou přihrávkou našel volného Kyselu – 1:1.

Bohužel jinou podobnou akci s gólovými parametry už do přestávky domácí neukázali a naopak přesné zakončení zkušeného Hanuse vrátilo hostům vedení.


Série těžkých bitev

Do druhé půle naběhl Jeseník s větším nasazením a získal si územní převahu. Bouchalův parádní přímák zazvonil o tyč a k vyrovnání chyběly centimetry. Jenže už v 56. minutě lovil Vajda znovu balon ze své sítě – po odvráceném rohovém kopu se k zakončení dostal opět Hanus a druhým gólem v utkání uzavřel skóre. Jeseničtí se snažili s výsledkem něco udělat a po dvou závarech už visel kontaktní gól na vlásku. Jenže jim nebylo přáno a když už přece jen dostali míč za čáru, bylo to po ofsajdovém postavení.

FK Jeseník vyšel z obou posledních utkání bodově naprázdno a nyní jej čeká série přetěžkých bitev. Ta první už za týden na hřišti dosud neporaženého Bílovce.

JESENÍK – BOHUMÍN 1 : 3

Branky: 20. Kysela – 8. Karčmář, 34. a 56. Hanus.

Sestava: Vajda – Mar.Bráblík, Cekuras, Janíček (46. Sytař), Bouchal – Vaněk (46. Mich. Bráblík), Pechoušek, Krézek, Planý – Kysela, Červeňák (65. Furik).





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Auto _ Kubíček